Compania aeriana Air Caraibes

Air Caraibes

Air Caraïbes este o companie aeriana franceza si compania regionala a Caraibelor franceze care cuprinde doua departamente de peste mari ale Frantei; Guadelupa si Martinica. Compania aeriana are sediul central in Les Abymes din Guadelupa, iar baza principala este Aeroportul International Pointe-à-Pitre din Guadalupe, cu un hub secundar pe Aeroportul International Martinica Aimé Césaire, in apropiere de Fort-de-France, in Martinica. Acesta opereaza servicii programate si charter care deservesc 13 insule din Indiile de Vest si, de asemenea, opereaza zboruri transatlantice catre Paris, in Franta Metropolitana, folosind aeronavele Airbus A330 si Airbus A350 sub marca Air Caraïbes Atlantique.

IATA:
TX
ICAO:
FWI
Tara:
France
Site / Contact:
http://www.aircaraibes.com
Air Caraibes - TX

Oferte bilete avion - Air Caraibes

PAR

Punta Cana Paris

Air Caraibes
DO FR
01 Dec 08 Dec
6 zile
PAR

Cayenne Paris

Air Caraibes
GF FR
26 Dec 22 Ian
26 zile
PAR

Pointe-a-Pitre Paris

Air Caraibes
GP FR
19 Apr 16 Mai
26 zile
Ofertele de bilete de mai sus au fost gasite acum 0 ore, 12 minute. Va rugam sa efectuati o cautare pentru a obtine pretul actualizat de vanzare al biletului.

Air Caraibes opereaza zboruri din/catre 12 aeroporturi din 10 tari: Martinica, Bahamas, Mexic, Franta, Haiti, Guyana Franceza, Guadelupa, Sfantul Martin, Republica Dominicana, Sint-Maarten

Zboruri directe / Programul zborurilor - Air Caraibes

Visa Mastercard Paypal Apple Pay Google Pay
Toate drepturile rezervate © ZborDirect 2022