Compania aeriana China Southern Airlines

China Southern Airlines

China Southern Airlines Company Limited este o companie aeriana cu sediul in districtul Baiyun, Guangzhou, provincia Guangdong. Infiintata la 1 iulie 1988 in urma restructurarii companiilor aeriene CAAC care au achizitionat si fuzionat o serie de companii aeriene interne, compania aeriana a devenit una dintre companiile aeriene „Big Three” din China (alaturi de Air China si China Eastern Airlines), cea de-a saptea companie aeriana din lume masurata. de pasageri transportati si cea mai mare companie aeriana din Asia in ceea ce priveste dimensiunea flotei, veniturile si pasagerii transportati. Cu principalele sale hub-uri la Aeroportul International Guangzhou Baiyun si Aeroportul International Beijing Capital, compania aeriana opereaza zilnic peste 2.000 de zboruri catre peste 200 de destinatii.

Infiintare:
2004
IATA:
CZ
ICAO:
CSN
Tara:
China
Site / Contact:
http://www.csair.com/en
China Southern Airlines - CZ

Oferte bilete avion - China Southern Airlines

SYD
Shenzhen Bao'an International ⇄ Sydney
China Southern
SZX SYD
direct
01 Noi 2023
SYD SZX
direct
11 Noi 2023
10 zile
DXB
Shenzhen Bao'an International ⇄ Dubai
China Southern
SZX DXB
direct
09 Oct 2023
DXB SZX
direct
14 Oct 2023
5 zile
JKT
Shenzhen Bao'an International ⇄ Soekarno-Hatta
China Southern
SZX CGK
direct
06 Oct 2023
CGK SZX
direct
13 Oct 2023
7 zile
Ofertele de bilete de mai sus au fost gasite acum 22 ore, 35 minute. Va rugam sa efectuati o cautare pentru a obtine pretul actualizat de vanzare al biletului.

China Southern Airlines opereaza zboruri din/catre 211 aeroporturi din 38 tari: China, Japonia, Coreea de Sud, Thailanda, Hong Kong, Vietnam, Emiratele Arabe Unite, Indonezia, Malaysia, Australia si alte destinatii.

Zboruri directe / Programul zborurilor - China Southern Airlines

Visa Mastercard Paypal Apple Pay Google Pay
Toate drepturile rezervate © ZborDirect 2023