Compania aeriana Philippine Airlines

Philippine Airlines

Philippine Airlines (PAL), denumire comerciala a PAL Holdings, Inc. (PSE: PAL), cunoscut si istoric (pana in 1970) drept Philippine Air Lines, este transportatorul de stat al Filipinelor. Cu sediul la Centrul Financiar PNB din Pasay City, compania aeriana a fost fondata in 1941 si este prima si cea mai veche companie aeriana comerciala din Asia care opereaza sub numele sau initial. In afara huburilor sale de la Aeroportul International Ninoy Aquino din Manila, Aeroportul International Clark din Angeles, Aeroportul International Mactan-Cebu din Cebu si Aeroportul International Francisco Bangoy din Davao, Philippine Airlines serveste 31 de destinatii in Filipine si 54 de destinatii de peste mari in Asia de Sud-Est, Asia de Est, Orientul Mijlociu, Oceania, America de Nord si Europa.

IATA:
PR
ICAO:
PAL
Tara:
Philippines
Site / Contact:
http://www.philippineairlines.com
Philippine Airlines - PR

Oferte bilete avion - Philippine Airlines

MNL

Vancouver Manila

Philippine Airlines
CA PH
14 Mar 28 Mar
13 zile
MNL

Jakarta Manila

Philippine Airlines
ID PH
01 Oct 15 Oct
14 zile
MNL

Fukuoka Manila

Philippine Airlines
JP PH
05 Dec 12 Dec
6 zile
Ofertele de bilete de mai sus au fost gasite acum 10 ore, 5 minute. Va rugam sa efectuati o cautare pentru a obtine pretul actualizat de vanzare al biletului.

Philippine Airlines opereaza zboruri din/catre 67 aeroporturi din 21 tari: Thailanda, Emiratele Arabe Unite, Vietnam, Macao, Statele Unite ale Americii, Taiwan, Cambodgia, Papua-Noua Guinee, Malaysia, Indonezia si alte destinatii.

Zboruri directe / Programul zborurilor - Philippine Airlines

Visa Mastercard Paypal Apple Pay Google Pay
Toate drepturile rezervate © ZborDirect 2022