Compania aeriana Singapore Airlines

Singapore Airlines

Singapore Airlines este compania aeriana de pavilion Singapore, cu hub-ul sau pe aeroportul Changi Singapore. A fost clasata drept cea mai buna companie aeriana din lume de Skytrax de patru ori si a fost cea mai buna clasare a companiei aeriene Travel & Leisure de mai bine de 20 de ani. Singapore Airlines a fost clientul de lansare al Airbus A380 - cea mai mare aeronava de pasageri din lume - precum si Boeing 787-10 si versiunea de gama ultra lunga a Airbus A350-900. Singapore Airlines a fost votata drept cea mai buna echipa de cabina a companiei Skytrax World 2019. Compania aeriana a castigat, de asemenea, pozitia a 2-a si a 4-a ca fiind cea mai buna companie aeriana din lume si, respectiv, cea mai curata linie aeriana din lume pentru anul 2019.

IATA:
SQ
ICAO:
SIA
Tara:
Singapore
Site / Contact:
http://www.singaporeair.com
Singapore Airlines - SQ

Oferte bilete avion - Singapore Airlines

SIN

Zurich Singapore

Singapore Airlines
CH SG
17 Ian 25 Ian
7 zile
SIN

Medan, Indonezia Singapore

Singapore Airlines
ID SG
03 Ian 06 Ian
2 zile
SIN

Kochi, India Singapore

Singapore Airlines
IN SG
21 Iul 28 Iul
7 zile
Ofertele de bilete de mai sus au fost gasite acum 8 ore, 52 minute. Va rugam sa efectuati o cautare pentru a obtine pretul actualizat de vanzare al biletului.

Singapore Airlines opereaza zboruri din/catre 74 aeroporturi din 34 tari: China, Maldive, Olanda, Sri Lanka, Elvetia, Africa de Sud, Germania, Hong Kong, Australia, Italia si alte destinatii.

Zboruri directe / Programul zborurilor - Singapore Airlines

Visa Mastercard Paypal Apple Pay Google Pay
Toate drepturile rezervate © ZborDirect 2022