Aeroportul International Abu Dhabi

Ora locala: Temperatura: 31℃ Viteza vant: 7 m/s

Adresa aeroportului

  • AUH, Taxi queue, مدينة مصدر, أبوظبي, أبو ظبي, 46450, United Arab Emirates
  • Distanta pana la oras: Indicatii de orientare
  • Coordonate (lat,lon): 24.441938, 54.6500736

Aeroporturi alternative

Site oficial (Program zboruri online): http://www.abudhabiairport.ae

Aeroportul International Abu Dhabi (araba: مطار أبو ظبي الدولي) este un aeroport international din Emiratul Abu Dhabi, capitala Emiratelor Arabe Unite. Aeroportul, situat la 30,6 km (19,6 km) la est de orasul Abu Dhabi, este cel de-al doilea ca marime din Emiratele Arabe Unite dupa Aeroportul International Dubai. Are trei terminale operationale de pasageri: Terminalul 1 ( impartit in Terminalele 1A si 1B), Terminalul 2, Terminalul 3. Aeroportul International Abu Dhabi este distribuit pe o suprafata de 3.400 de hectare (8.500 de acri). Spatiile sale terminale sunt dominate de Etihad Airways, care este transportatorul national al Emiratelor Arabe Unite si al doilea ca marime din Emiratele Arabe Unite, dupa Emirates.
AUH - OMAA
AE
AE
IATA
AUH
ICAO
OMAA
AUH

Abu Dhabi (AUH - OMAA), Emiratele Arabe Unite (AE)

Program online zboruri Abu Dhabi

Sunt afisate cele mai recente zboruri. Pentru programul complet, va rugam sa accesati site-ul oficial al aeroportului. Toate orele afisate sunt orele locale ale fiecarui aeroport.

Hoteluri - Abu Dhabi

Aboneaza-te la buletinul nostru informativ si fii primul care afla despre cele mai noi zboruri directe, cele mai recente stiri ale companiilor aeriene, oferte si promotii de bilete de avion low-cost.

Vă rugăm să activați javascript în browser-ul dvs. pentru a putea trimite acest formular