Aeroportul Aktau (SCO), Kazahstan

Zboruri directe catre Aktau

Ora locala:

Adresa aeroportului

  • Тупкараганский район, Мангистауская область, Kazahstan
  • Distanta pana la oras: Indicatii de orientare
  • Coordonate (lat,lon): 43.8667, 51.1

Aeroporturi alternative


Aeroportul international Aktau (cunoscut anterior ca Șevcenko-Central) (kazah: Halyqaralyq Aqtaý Áýejaıy) ​​este un aeroport international din regiunea Mangystau, Kazahstan. Este principalul aeroport international care deserveste Aktau. Aeroportul este cel de-al optulea cel mai aglomerat gateway international de pasageri aerieni in Asia Centrala, cel de-al 50-lea cel mai aglomerat aeroport din statele post-sovietice, cel de-al treilea cel mai aglomerat aeroport din Kazahstan. Aeroportul International Aktau este situat la 21 km nord-vest de orasul Aktau. Acesta serveste ca oras central pentru SCAT Airlines. Aeroportul este deservit pe tot parcursul anului de Aeroflot, Air Astana, SCAT Airlines, Qazaq Air si in mod sezonier de Belavia si Sunday Airlines.

SCO - UATE
KZ
KZ
IATA
SCO
ICAO
UATE
SCO
Aktau (SCO - UATE), Kazahstan (KZ)

Program online zboruri Aktau SCO (Azi - 21.04.2021)

Sunt afisate cele mai recente zboruri in timp real. Pentru programul complet, va rugam sa accesati site-ul oficial al aeroportului. Toate orele afisate sunt orele locale ale fiecarui aeroport.

Aboneaza-te la buletinul nostru informativ si fii primul care afla despre cele mai noi zboruri directe, cele mai recente stiri ale companiilor aeriene, oferte si promotii de bilete de avion low-cost.

Vă rugăm să activați javascript în browser-ul dvs. pentru a putea trimite acest formular