Aeroportul International Alicante

Ora locala: Temperatura: 22℃ Viteza vant: 3 m/s

Adresa aeroportului

  • Aeropuerto de Alicante-Elche, CV-852, Torrellano Alto - P3, Elx / Elche, el Baix Vinalopó, Alacant / Alicante, Comunitatea Valenciană, 03320, España
  • Distanta pana la oras: Indicatii de orientare
  • Coordonate (lat,lon): 38.28548431, -0.56005597
Site oficial (Program zboruri online): http://www.aena.es/en/alicante-airport/index.html

Aeroportul Alicante – Elche (in spaniola: Aeropuerto de Alicante-Elche), numit initial El Altet, este - ca in 2017 - cel de-al cincilea aeroport cel mai aglomerat din Spania, pe baza numarului de pasageri, si principalul aeroport care serveste Comunitatea Valencia si Regiunea Murcia . Aeroportul este situat in municipalitatea Elche, la aproximativ 10 kilometri (6,2 mile) la est de acest oras si la aproximativ 9 km (5,6 mi) sud-vest de Alicante. Zona sa de influenta se intinde pe alte orase din provincia Valencia - orasul Valencia este situat la aproximativ 160 km (99 km) la nord de aeroport - si in Regiunea Murcia. Aeroportul este situat la aproximativ 70 km (43 km) la nord de Murcia.
ALC - LEAL
ES
ES
IATA
ALC
ICAO
LEAL
ALC

Alicante (ALC - LEAL), Spania (ES)

Program online zboruri Alicante

Sunt afisate cele mai recente zboruri. Pentru programul complet, va rugam sa accesati site-ul oficial al aeroportului. Toate orele afisate sunt orele locale ale fiecarui aeroport.

Hoteluri - Alicante

Aboneaza-te la buletinul nostru informativ si fii primul care afla despre cele mai noi zboruri directe, cele mai recente stiri ale companiilor aeriene, oferte si promotii de bilete de avion low-cost.

Vă rugăm să activați javascript în browser-ul dvs. pentru a putea trimite acest formular