Aeroportul Belfast (BFS), Marea Britanie

Zboruri directe catre Belfast

Ora locala:

Adresa aeroportului

  • Belfast International Airport, Airport Road, County Antrim, Irlanda de Nord, BT29 4ZY, Regatul Unit al Marii Britanii și al Irlandei de Nord
  • Distanta pana la oras: Indicatii de orientare
  • Coordonate (lat,lon): 54.661781, -6.2162444
Site oficial (Program zboruri online, Contacte):
http://www.belfastairport.com

Aeroportul International Belfast este situat la 21,5 km nord-vest de Belfast, in Irlanda de Nord. Fost cunoscut sub numele de Aeroportul Aldergrove, dupa satul Aldergrove din apropiere, Belfast International este cel mai aglomerat aeroport din Irlanda de Nord si al doilea aeroport cel mai aglomerat de pe insula Irlandei dupa aeroportul Dublin. Acesta ofera zboruri catre unele metropole europene si mai multe destinatii de agrement, precum si rute de sezon pe distante lungi catre Statele Unite.

BFS - EGAA
GB
GB
IATA
BFS
ICAO
EGAA
BFS

Belfast (BFS - EGAA), Marea Britanie (GB)

Program online zboruri Belfast BFS (Azi - 21.04.2021)

Sunt afisate cele mai recente zboruri in timp real. Pentru programul complet, va rugam sa accesati site-ul oficial al aeroportului. Toate orele afisate sunt orele locale ale fiecarui aeroport.

Aboneaza-te la buletinul nostru informativ si fii primul care afla despre cele mai noi zboruri directe, cele mai recente stiri ale companiilor aeriene, oferte si promotii de bilete de avion low-cost.

Vă rugăm să activați javascript în browser-ul dvs. pentru a putea trimite acest formular