Aeroportul Philip S. W. Goldson (BZE), Belize

Zboruri directe catre Philip S. W. Goldson

Ora locala:

Adresa aeroportului

  • Philip S. W. Goldson International Airport, Airport Road, Ladyville, Belize District, Belize
  • Distanta pana la oras: Indicatii de orientare
  • Coordonate (lat,lon): 17.5392, -88.3083

Aeroporturi alternative

Site oficial (Program zboruri online, Contacte):
http://www.pgiabelize.com

Aeroportul International Philip SW Goldson este un aeroport care deserveste natiunea celui mai mare oras din Belize, Belize City de-a lungul coastei de est a Americii Centrale. Aeroportul se afla la aproximativ 30 de minute de mers cu masina de centrul orasului Belize, in Ladyville. Aeroportul se afla la o altitudine de 5 m (16 ft), ceea ce inseamna ca atat aeroportul, cat si intregul oras al Belizei sunt expuse riscului de inundatii grave din cauza altitudinii sale scazute si a locatiei de coasta. Din acest motiv, capitala Belizei a fost mutata in Belmopan, dar ramane cea mai mare si mai aglomerata din tara.

BZE - MZBZ
BZ
BZ
IATA
BZE
ICAO
MZBZ
BZE
Philip S. W. Goldson (BZE - MZBZ), Belize (BZ)

Program online zboruri Belize City BZE (Azi - 23.04.2021)

Sunt afisate cele mai recente zboruri in timp real. Pentru programul complet, va rugam sa accesati site-ul oficial al aeroportului. Toate orele afisate sunt orele locale ale fiecarui aeroport.

Aboneaza-te la buletinul nostru informativ si fii primul care afla despre cele mai noi zboruri directe, cele mai recente stiri ale companiilor aeriene, oferte si promotii de bilete de avion low-cost.

Vă rugăm să activați javascript în browser-ul dvs. pentru a putea trimite acest formular