Aeroportul International Birmingham

Ora locala: Temperatura: 11℃ Viteza vant: 3 m/s

Adresa aeroportului

  • Birmingham Airport, Bickenhill Road, Bickenhill and Marston Green, Solihull, West Midlands Combined Authority, England, B37 7EX, United Kingdom
  • Distanta pana la oras: Indicatii de orientare
  • Coordonate (lat,lon): 52.45238113, -1.74350715
Site oficial (Program zboruri online): http://www.birminghamairport.co.uk

Aeroportul Birmingham, fost Aeroportul Elmdon, este un aeroport international situat la 7 mile marine (13 km; 8,1 mi) est-sud-est de centrul orasului Birmingham, putin la nord de Bickenhill, in districtul metropolitan din Solihull, Anglia. Birmingham este al saptelea aeroport cel mai aglomerat din Marea Britanie. Aeroportul ofera zboruri interne atat in ​​Marea Britanie, cat si zboruri internationale catre destinatii din Europa, Orientul Mijlociu, subcontinentul indian, America de Nord si Caraibe. Aeroportul Birmingham este o baza de operare pentru Ryanair.
BHX - EGBB
GB
GB
IATA
BHX
ICAO
EGBB
BHX

Birmingham (BHX - EGBB), Marea Britanie (GB)

Program online zboruri Birmingham

Sunt afisate cele mai recente zboruri. Pentru programul complet, va rugam sa accesati site-ul oficial al aeroportului. Toate orele afisate sunt orele locale ale fiecarui aeroport.

Hoteluri - Birmingham

Aboneaza-te la buletinul nostru informativ si fii primul care afla despre cele mai noi zboruri directe, cele mai recente stiri ale companiilor aeriene, oferte si promotii de bilete de avion low-cost.

Vă rugăm să activați javascript în browser-ul dvs. pentru a putea trimite acest formular