Aeroportul International Boston - Logan

Ora locala:

Adresa aeroportului

  • Logan International Airport, 1, Harborside Drive, Jeffries Point, East Boston, Boston, Suffolk County, Massachusetts, 02128-2909, Statele Unite ale Americii
  • Distanta pana la oras: Indicatii de orientare
  • Coordonate (lat,lon): 42.36561203, -71.00955963
Site oficial (Program zboruri online):

Aeroportul International Logan, cunoscut oficial ca Aeroportul General Edward Lawrence Logan si, de asemenea, cunoscut in mod obisnuit ca Aeroportul International Logan Boston sau pur si simplu Aeroportul Logan, este un aeroport international din cartierul East Boston din Boston, Massachusetts, Statele Unite (si partial in Winthrop, Massachusetts ). Aceasta acopera 2.384 acri (965 ha), are sase piste si patru terminale de pasageri si angajeaza aproximativ 16.000 de oameni. Este cel mai mare aeroport atat in ​​Commonwealth din Massachusetts, cat si in regiunea New England din punct de vedere al volumului de pasageri si al manipularii incarcaturilor, precum si cel mai ocupat aeroport din Statele Unite. Este numit dupa generalul Edward Lawrence Logan, un erou de razboi originar din Boston.
BOS - KBOS
US
US
IATA
BOS
ICAO
KBOS
BOS

Boston - Logan (BOS - KBOS), Statele Unite ale Americii (US)

Program online zboruri Boston BOS (Azi - 16.01.2021)

Sunt afisate cele mai recente zboruri in timp real. Pentru programul complet, va rugam sa accesati site-ul oficial al aeroportului. Toate orele afisate sunt orele locale ale fiecarui aeroport.

Hoteluri - Boston

Aboneaza-te la buletinul nostru informativ si fii primul care afla despre cele mai noi zboruri directe, cele mai recente stiri ale companiilor aeriene, oferte si promotii de bilete de avion low-cost.

Vă rugăm să activați javascript în browser-ul dvs. pentru a putea trimite acest formular