Aeroportul Brisbane (BNE), Australia

Zboruri directe catre Brisbane

Ora locala:

Adresa aeroportului

  • Airport International, Airtrain Footbridge, Brisbane Airport, Brisbane City, Queensland, 4008, Australia
  • Distanta pana la oras: Indicatii de orientare
  • Coordonate (lat,lon): -27.403, 153.109
Site oficial (Program zboruri online, Contacte):
http://www.bne.com.au

Aeroportul Brisbane este principalul aeroport international care deserveste Brisbane si South East Queensland. Aeroportul Brisbane este un hub major atat pentru Virgin Australia, cat si pentru Qantas si un hub secundar pentru Jetstar, filiala low-cost a Qantas. Brisbane are al treilea cel mai mare numar de conexiuni interne din Australia, dupa Sydney si Melbourne. De asemenea, gazduieste facilitatile de intretinere grele A330 si B737 ale Qantas. Virgin Australia are o facilitate de intretinere mai mica la aeroport, unde se efectueaza intretinerea liniei pe flota 737 a companiei aeriene. Aeroportul are terminale internationale si interne de pasageri, un terminal de marfa, un terminal de aviatie generala si sort, precum si doua piste.

BNE - YBBN
AU
AU
IATA
BNE
ICAO
YBBN
BNE
Brisbane (BNE - YBBN), Australia (AU)

Program online zboruri Brisbane BNE (Azi - 18.04.2021)

Sunt afisate cele mai recente zboruri in timp real. Pentru programul complet, va rugam sa accesati site-ul oficial al aeroportului. Toate orele afisate sunt orele locale ale fiecarui aeroport.

Aboneaza-te la buletinul nostru informativ si fii primul care afla despre cele mai noi zboruri directe, cele mai recente stiri ale companiilor aeriene, oferte si promotii de bilete de avion low-cost.

Vă rugăm să activați javascript în browser-ul dvs. pentru a putea trimite acest formular