Aeroportul International Bristol

  • Incepand cu 18 ianuarie ora 04:00 (ora UK) este obligatorie prezentarea testului negativ Covid-19 inainte de plecare pentru toti pasagerii care intra in Anglia.

Ora locala:

Adresa aeroportului

  • Bristol Airport, Downside Road, Lulsgate Bottom, Wrington, Felton, North Somerset, South West England, England, BS48 3DD, United Kingdom
  • Distanta pana la oras: Indicatii de orientare
  • Coordonate (lat,lon): 51.38362885, -2.71354628

Aeroporturi alternative

Site oficial (Program zboruri online):

Aeroportul Bristol, situat in partea de jos Lulsgate din North Somerset, este aeroportul comercial care serveste orasul Bristol, Anglia si zona inconjuratoare. Se afla la 13 km de sud-vest de centrul orasului Bristol. Construit pe locul unui fost aerodrom RAF, acesta a fost deschis in 1957 ca aeroport Bristol (Lulsgate), inlocuind aeroportul Bristol (Whitchurch) ca aeroport municipal Bristol.
BRS - EGGD
GB
GB
IATA
BRS
ICAO
EGGD
BRS

Bristol (BRS - EGGD), Marea Britanie (GB)

Program online zboruri Bristol BRS (Azi - 16.01.2021)

Sunt afisate cele mai recente zboruri in timp real. Pentru programul complet, va rugam sa accesati site-ul oficial al aeroportului. Toate orele afisate sunt orele locale ale fiecarui aeroport.

Hoteluri - Bristol

Aboneaza-te la buletinul nostru informativ si fii primul care afla despre cele mai noi zboruri directe, cele mai recente stiri ale companiilor aeriene, oferte si promotii de bilete de avion low-cost.

Vă rugăm să activați javascript în browser-ul dvs. pentru a putea trimite acest formular