Aeroportul Budapesta - Liszt Ferenc (BUD), Ungaria

Zboruri directe catre Budapesta - Liszt Ferenc

Ora locala:

Adresa aeroportului

  • Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér, Honvéd utca, Ferihegy, XVIII. kerület, Budapesta, Ungaria Centrală, 1185, Ungaria
  • Distanta pana la oras: Indicatii de orientare
  • Coordonate (lat,lon): 47.43962097, 19.25229645

Aeroporturi alternative

Site oficial (Program zboruri online, Contacte):
http://www.bud.hu/en

Aeroportul International Budapesta Ferenc Liszt (maghiara: Budapesta Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér), cunoscut anterior ca Aeroportul International Ferihegy din Budapesta si inca numit in mod obisnuit doar Ferihegy, este aeroportul international care serveste capitala Ungariei, Budapesta si, de departe, cel mai mare dintre cele patru aeroporturi comerciale ale tarii. Aeroportul este situat la 16 kilometri sud-est de centrul orasului Budapesta (invecinat cu judetul Pest) si a fost redenumit in 2011 in onoarea celui mai cunoscut compozitor maghiar Franz Liszt (Liszt Ferenc, in maghiara) cu ocazia aniversarii a 200 de ani de la nasterea sa.

BUD - LHBP
HU
HU
IATA
BUD
ICAO
LHBP
BUD

Budapesta - Liszt Ferenc (BUD - LHBP), Ungaria (HU)

Program online zboruri Budapest BUD (Azi - 17.04.2021)

Sunt afisate cele mai recente zboruri in timp real. Pentru programul complet, va rugam sa accesati site-ul oficial al aeroportului. Toate orele afisate sunt orele locale ale fiecarui aeroport.

Aboneaza-te la buletinul nostru informativ si fii primul care afla despre cele mai noi zboruri directe, cele mai recente stiri ale companiilor aeriene, oferte si promotii de bilete de avion low-cost.

Vă rugăm să activați javascript în browser-ul dvs. pentru a putea trimite acest formular