Aeroportul Buenos Aires - Ezeiza Ministro Pistarini (EZE), Argentina

Zboruri directe catre Buenos Aires - Ezeiza Ministro Pistarini

Ora locala:

Adresa aeroportului

  • Zona de Estacionamiento Alternativo para Aeronaves, Acceso al Terminal de Exportación Particulares, Aeropuerto Internacional Ezeiza, Partido de Ezeiza, Provincia Buenos Aires, B-1802, Argentina
  • Distanta pana la oras: Indicatii de orientare
  • Coordonate (lat,lon): -34.8150044, -58.5348284
Site oficial (Program zboruri online, Contacte):
http://www.aa2000.com.ar

Aeroportul International Ministro Pistarini (in spaniola: Aeropuerto Internacional Ministro Pistarini), cunoscut sub numele de Aeroportul International Ezeiza, din cauza locatiei sale in Partidul Ezeiza din Buenos Aires, este un aeroport international de 22 de kilometri sud-sud-vest al orasului autonom Buenos Aires, capitala Argentinei. Este cel mai mare aeroport international din tara cu numarul de pasageri gestionati - 85% din traficul international. Acoperind 3.475 hectare (8,590 acri), aeroportul serveste Buenos Aires si zona sa metropolitana. Acesta este operat de Aeropuertos Argentina 2000 SA din 1998. Este unul dintre cele trei aeroporturi care servesc Buenos Aires, impreuna cu Aeroparque Jorge Newbery si Aeroportul El Palomar.

EZE - SAEZ
AR
AR
IATA
EZE
ICAO
SAEZ
EZE

Buenos Aires - Ezeiza Ministro Pistarini (EZE - SAEZ), Argentina (AR)

Program online zboruri Buenos Aires EZE (Azi - 19.04.2021)

Sunt afisate cele mai recente zboruri in timp real. Pentru programul complet, va rugam sa accesati site-ul oficial al aeroportului. Toate orele afisate sunt orele locale ale fiecarui aeroport.

Aboneaza-te la buletinul nostru informativ si fii primul care afla despre cele mai noi zboruri directe, cele mai recente stiri ale companiilor aeriene, oferte si promotii de bilete de avion low-cost.

Vă rugăm să activați javascript în browser-ul dvs. pentru a putea trimite acest formular