Aeroportul Alfonso B. Aragon (CLO), Columbia

Zboruri directe catre Alfonso B. Aragon

Ora locala:

Adresa aeroportului

  • Aeropuerto Internacional Alfonso Bonilla Aragón, Vía Aeropuerto, Palmira, Sur, Valle del Cauca, Pacífica, 760501, Columbia
  • Distanta pana la oras: Indicatii de orientare
  • Coordonate (lat,lon): 3.54306, -76.3814

Aeroporturi alternative


Aeroportul international Alfonso Bonilla Aragón, cunoscut anterior ca Aeroportul International Palmaseca, este situat intre Palmira si Cali, capitala departamentului Valle del Cauca, Columbia. Este cel de-al patrulea aeroport cel mai aglomerat din Columbia in volum de pasageri, cu 5.600.000 de persoane care au utilizat aeroportul in 2016. Este al treilea aeroport ca marime din Columbia in ceea ce priveste suprafata si constructia. Aeroportul serveste adesea ca aeroport alternativ pentru Aeroportul Intl Bogotá - El Dorado si alte aeroporturi din Columbia.

CLO - SKCL
CO
CO
IATA
CLO
ICAO
SKCL
CLO
Alfonso B. Aragon (CLO - SKCL), Columbia (CO)

Program online zboruri Cali CLO (Azi - 21.04.2021)

Sunt afisate cele mai recente zboruri in timp real. Pentru programul complet, va rugam sa accesati site-ul oficial al aeroportului. Toate orele afisate sunt orele locale ale fiecarui aeroport.

Aboneaza-te la buletinul nostru informativ si fii primul care afla despre cele mai noi zboruri directe, cele mai recente stiri ale companiilor aeriene, oferte si promotii de bilete de avion low-cost.

Vă rugăm să activați javascript în browser-ul dvs. pentru a putea trimite acest formular