Aeroportul Canberra (CBR), Australia

Zboruri directe catre Canberra

Ora locala:

Adresa aeroportului

  • Canberra Airport, Majura Road, Canberra, Australian Capital Territory, 2609, Australia
  • Distanta pana la oras: Indicatii de orientare
  • Coordonate (lat,lon): -35.3074, 149.191

Aeroporturi alternative

Site oficial (Program zboruri online, Contacte):
http://www.canberraairport.com.au

Aeroportul Canberra, este un aeroport international situat in districtul Majura, teritoriul capitalei australiene care deserveste capitala Australiei, Canberra, precum si orasul apropiat Queanbeyan si zonele regionale ale teritoriului capitalului australian si sud-estul New South Wales. Situat la aproximativ 8 km (5,0 mi) de centrul orasului, in districtul North Canberra, este cel de-al optulea cel mai aglomerat aeroport din Australia. Aeroportul ofera zboruri directe catre majoritatea capitalelor de stat australiene, precum si la nivel regional catre Newcastle, Ballina si atat spre Gold Coast, cat si spre Sunshine Coast din Queensland.

CBR - YSCB
AU
AU
IATA
CBR
ICAO
YSCB
CBR
Canberra (CBR - YSCB), Australia (AU)

Program online zboruri Canberra CBR (Azi - 19.04.2021)

Sunt afisate cele mai recente zboruri in timp real. Pentru programul complet, va rugam sa accesati site-ul oficial al aeroportului. Toate orele afisate sunt orele locale ale fiecarui aeroport.

Aboneaza-te la buletinul nostru informativ si fii primul care afla despre cele mai noi zboruri directe, cele mai recente stiri ale companiilor aeriene, oferte si promotii de bilete de avion low-cost.

Vă rugăm să activați javascript în browser-ul dvs. pentru a putea trimite acest formular