Aeroportul Cape Town (CPT), Africa de Sud

Ora locala:

Adresa aeroportului

  • Cape Town International Airport, Concorde Crescent, Cape Town Ward 24, City of Cape Town, Western Cape, 7490, Africa de Sud
  • Distanta pana la oras: Indicatii de orientare
  • Coordonate (lat,lon): -33.971463, 18.6020851

Aeroporturi alternative

Site oficial (Program zboruri online, Contacte):
http://www.airports.co.za/airports/cape-town-international

Aeroportul international Cape Town este aeroportul principal care serveste orasul Cape Town si este cel de-al doilea aeroport cel mai aglomerat din Africa de Sud si al patrulea din Africa. Situat la aproximativ 20 de kilometri (12 km) de centrul orasului, aeroportul a fost deschis în 1954 pentru a inlocui aeroportul anterior din Cape Town, Wingfield Aerodrome. Aeroportul international Cape Town este singurul aeroport din zona metropolitana din Cape Town care ofera servicii de zboruri regulate. Aeroportul are terminale interne si internationale, legate de un terminal central comun.

CPT - FACT
ZA
ZA
IATA
CPT
ICAO
FACT
CPT

Cape Town (CPT - FACT), Africa de Sud (ZA)

Program online zboruri Cape Town CPT (Azi - 21.04.2021)

Sunt afisate cele mai recente zboruri in timp real. Pentru programul complet, va rugam sa accesati site-ul oficial al aeroportului. Toate orele afisate sunt orele locale ale fiecarui aeroport.

Aboneaza-te la buletinul nostru informativ si fii primul care afla despre cele mai noi zboruri directe, cele mai recente stiri ale companiilor aeriene, oferte si promotii de bilete de avion low-cost.

Vă rugăm să activați javascript în browser-ul dvs. pentru a putea trimite acest formular