Aeroportul Changsha Huanghua (CSX), China

Ora locala:

Adresa aeroportului

  • 长沙黄花国际机场, Departure Access Road, 长沙县, Changsha, Hunan, China
  • Distanta pana la oras: Indicatii de orientare
  • Coordonate (lat,lon): 28.1933, 113.215

Aeroporturi alternative


Aeroportul International Changsha Huanghua este aeroportul care deserveste Changsha, capitala provinciei Hunan, China, precum si orase din apropiere, cum ar fi Zhuzhou si Xiangtan. Începand cu 2016, este al 13-lea cel mai aglomerat aeroport civil din China. Situat la aproximativ 25 de kilometri de centrul orasului Changsha in orasul Huanghua din comitatul Changsha, aeroportul are doua cladiri terminale. Aeroportul este gestionat de catre autoritatea aeroportului din Hunan, o corporatie publica care gestioneaza toate cele cinci aeroporturi din provincia Hunan. Aeroportul Huanghua a fost deschis in august 1989, inlocuind Aeroportul Changsha Datuopu, care acum este o baza aeriana militara.

CSX - ZGHA
CN
CN
IATA
CSX
ICAO
ZGHA
CSX
Changsha Huanghua (CSX - ZGHA), China (CN)

Program online zboruri Changsha CSX (Azi - 21.04.2021)

Sunt afisate cele mai recente zboruri in timp real. Pentru programul complet, va rugam sa accesati site-ul oficial al aeroportului. Toate orele afisate sunt orele locale ale fiecarui aeroport.

Aboneaza-te la buletinul nostru informativ si fii primul care afla despre cele mai noi zboruri directe, cele mai recente stiri ale companiilor aeriene, oferte si promotii de bilete de avion low-cost.

Vă rugăm să activați javascript în browser-ul dvs. pentru a putea trimite acest formular