Aeroportul Chengdu Shuangliu (CTU), China

Zboruri directe catre Chengdu Shuangliu

Ora locala:

Adresa aeroportului

  • 停车场, 西航港大道中二段, 双流区, 成都市, Sichuan, China
  • Distanta pana la oras: Indicatii de orientare
  • Coordonate (lat,lon): 30.5811, 103.957

Aeroporturi alternative


Aeroportul international Chengdu Shuangliu este principalul aeroport international care serveste Chengdu, capitala provinciei Sichuan, China. Situat la aproximativ 16 kilometri (10 mi) sud-vest de centrul orasului Chengdu, la nord de districtul Shuangliu, aeroportul Shuangliu este un important punct de aviatie pentru China de Vest. Aeroportul Shuangliu este unul dintre cele doua hub-uri pentru Air China, impreuna cu Beijing, precum si principalul hub si sediul central pentru Sichuan Airlines si Chengdu Airlines. China Eastern Airlines, China Southern Airlines, Shenzhen Airlines, Lucky Air si Tibet Airlines au, de asemenea, baze pe aeroportul Shuangliu.

CTU - ZUUU
CN
CN
IATA
CTU
ICAO
ZUUU
CTU
Chengdu Shuangliu (CTU - ZUUU), China (CN)

Program online zboruri Chengdu CTU (Azi - 19.04.2021)

Sunt afisate cele mai recente zboruri in timp real. Pentru programul complet, va rugam sa accesati site-ul oficial al aeroportului. Toate orele afisate sunt orele locale ale fiecarui aeroport.

Aboneaza-te la buletinul nostru informativ si fii primul care afla despre cele mai noi zboruri directe, cele mai recente stiri ale companiilor aeriene, oferte si promotii de bilete de avion low-cost.

Vă rugăm să activați javascript în browser-ul dvs. pentru a putea trimite acest formular