Aeroportul Chicago - O'Hare (ORD), Statele Unite ale Americii

Zboruri directe catre Chicago - O'Hare

Ora locala:

Adresa aeroportului

  • O'Hare International Airport, 10000, Carmen Drive, Chicago, Elk Grove Township, Cook County, Illinois, 2300, Statele Unite ale Americii
  • Distanta pana la oras: Indicatii de orientare
  • Coordonate (lat,lon): 41.9741625, -87.9073214

Aeroporturi alternative

Site oficial (Program zboruri online, Contacte):
http://www.flychicago.com/ohare

Aeroportul International O'Hare, denumit in mod obisnuit Aeroportul O'Hare, Chicago O'Hare sau pur si simplu O'Hare, este un aeroport international situat pe latura de nord-vest a Chicago, Illinois, la 23 de mile (23 km) nord-vest de Loop districtul de afaceri, care este operat de Departamentul de Aviatie din Chicago si acopera 7.627 acri (3.087 ha). O'Hare are zboruri non-stop catre 228 de destinatii din America de Nord, America de Sud, Europa, Africa, Asia si Oceania.

ORD - KORD
US
US
IATA
ORD
ICAO
KORD
ORD

Chicago - O'Hare (ORD - KORD), Statele Unite ale Americii (US)

Program online zboruri Chicago ORD (Azi - 19.04.2021)

Sunt afisate cele mai recente zboruri in timp real. Pentru programul complet, va rugam sa accesati site-ul oficial al aeroportului. Toate orele afisate sunt orele locale ale fiecarui aeroport.

Aboneaza-te la buletinul nostru informativ si fii primul care afla despre cele mai noi zboruri directe, cele mai recente stiri ale companiilor aeriene, oferte si promotii de bilete de avion low-cost.

Vă rugăm să activați javascript în browser-ul dvs. pentru a putea trimite acest formular