Aeroportul Christchurch (CHC), Noua Zeelanda

Zboruri directe catre Christchurch

Ora locala:

Adresa aeroportului

  • Christchurch Airport Terminal, Durey Road, Harewood, Christchurch, Fendalton-Waimari-Harewood Community, Christchurch City, Canterbury, 8053, Noua Zeelandă
  • Distanta pana la oras: Indicatii de orientare
  • Coordonate (lat,lon): -43.4887, 172.539

Aeroporturi alternative

Site oficial (Program zboruri online, Contacte):
http://www.christchurchairport.co.nz

Aeroportul Christchurch este principalul aeroport care deserveste Christchurch, Noua Zeelanda. Acesta este situat la 12 kilometri (7,5 mi) la nord-vest de centrul orasului, in suburbia Harewood. Aeroportul Christchurch (Harewood) a fost deschis oficial la 18 mai 1940 si a devenit primul aeroport international din Noua Zeelanda la 16 decembrie 1950. Este al doilea cel mai aglomerat aeroport din Noua Zeelanda, dupa Auckland, atat de pasagerii, cat si de miscarile aeriene.

CHC - NZCH
NZ
NZ
IATA
CHC
ICAO
NZCH
CHC
Christchurch (CHC - NZCH), Noua Zeelanda (NZ)

Program online zboruri Christchurch CHC (Azi - 19.04.2021)

Sunt afisate cele mai recente zboruri in timp real. Pentru programul complet, va rugam sa accesati site-ul oficial al aeroportului. Toate orele afisate sunt orele locale ale fiecarui aeroport.

Aboneaza-te la buletinul nostru informativ si fii primul care afla despre cele mai noi zboruri directe, cele mai recente stiri ale companiilor aeriene, oferte si promotii de bilete de avion low-cost.

Vă rugăm să activați javascript în browser-ul dvs. pentru a putea trimite acest formular