Aeroportul Netaji Subhas Chandra Bose (CCU), India

Zboruri directe catre Netaji Subhas Chandra Bose

Ora locala:

Adresa aeroportului

  • Domestic Terminal, Jessore Road, Birati, Khardaha, Barrackpur - II, North 24 Parganas, Bengalul de Vest, 700081, India
  • Distanta pana la oras: Indicatii de orientare
  • Coordonate (lat,lon): 22.6453, 88.4393

Aeroporturi alternative


Aeroportul international Netaji Subhas Chandra Bose este un aeroport international situat in Dum Dum, Bengalul de Vest, India, care deserveste zona metropolitana Kolkata. Acesta este situat la aproximativ 15 kilometri (9,3 mi) de centrul orasului. Aeroportul este cunoscut local ca Aeroportul Kolkata si a fost cunoscut mai devreme ca Aeroportul Dum Dum inainte de a fi redenumit in 1995 dupa Netaji Subhas Chandra Bose, un lider proeminent al miscarii independentei indiene. Aeroportul Kolkata este unul dintre cele mai vechi aeroporturi din India si este un centru major pentru zboruri catre nord-estul Indiei, Bangladesh, Bhutan, China, Asia de Sud-Est si orasele din Orientul Mijlociu Dubai, Abu Dhabi si Doha.

CCU - VECC
IN
IN
IATA
CCU
ICAO
VECC
CCU
Netaji Subhas Chandra Bose (CCU - VECC), India (IN)

Program online zboruri Kolkata CCU (Azi - 22.10.2021)

Sunt afisate cele mai recente zboruri in timp real. Pentru programul complet, va rugam sa accesati site-ul oficial al aeroportului. Toate orele afisate sunt orele locale ale fiecarui aeroport.

Aboneaza-te sa fii la curent cu noutatile importante despre zboruri.