Aeroportul Los Angeles (LAX), Statele Unite ale Americii

Zboruri directe catre Los Angeles

Ora locala:

Adresa aeroportului

  • Terminal 4, Gate 47B, Westchester, Los Angeles, Los Angeles County, California, 90045-5802, Statele Unite ale Americii
  • Distanta pana la oras: Indicatii de orientare
  • Coordonate (lat,lon): 33.94158936, -118.4085312

Aeroporturi alternative

Site oficial (Program zboruri online, Contacte):
http://www.flylax.com

Aeroportul International Los Angeles, denumit in mod uzual LAX (cu fiecare dintre scrisorile sale pronuntate individual), este aeroportul international primar care serveste Los Angeles, California, Statele Unite si zona metropolitana din jur. LAX se afla in districtul Westchester din orasul Los Angeles, California, la 30 de mile (30 km) sud-vest de centrul orasului Los Angeles, cu zonele comerciale si rezidentiale din Westchester la nord, orasul El Segundo la sud si orasul. din Inglewood la est. Detinut si operat de catre Los Angeles World Airports (LAWA), o agentie a guvernului din Los Angeles, cunoscuta anterior drept Departamentul Aeroporturilor, aeroportul acopera 3.500 de acri (1.400 ha) de teren. LAX are patru piste paralele.

LAX - KLAX
US
US
IATA
LAX
ICAO
KLAX
LAX

Los Angeles (LAX - KLAX), Statele Unite ale Americii (US)

Program online zboruri Los Angeles LAX (Azi - 23.04.2021)

Sunt afisate cele mai recente zboruri in timp real. Pentru programul complet, va rugam sa accesati site-ul oficial al aeroportului. Toate orele afisate sunt orele locale ale fiecarui aeroport.

Aboneaza-te la buletinul nostru informativ si fii primul care afla despre cele mai noi zboruri directe, cele mai recente stiri ale companiilor aeriene, oferte si promotii de bilete de avion low-cost.

Vă rugăm să activați javascript în browser-ul dvs. pentru a putea trimite acest formular