Aeroportul Malaga (AGP), Spania

Zboruri directe catre Malaga

Ora locala:

Adresa aeroportului

  • Aeropuerto, Avenida del Comandante García Morato, Churriana, Málaga, Málaga-Costa del Sol, Málaga, Andaluzia, 29040, Spania
  • Distanta pana la oras: Indicatii de orientare
  • Coordonate (lat,lon): 36.67721939, -4.49027348
Site oficial (Program zboruri online, Contacte):
http://www.aena.es/en/malaga-airport/index.html

Aeroportul Málaga, oficial aeroportul Málaga – Costa del Sol (in spaniola: Aeropuerto de Málaga-Costa del Sol) din iunie 2011, este al patrulea aeroport cel mai aglomerat din Spania dupa Madrid – Barajas, Barcelona si Palma de Mallorca. Este un aeroport important pentru turismul spaniol, deoarece este principalul aeroport international care serveste Costa del Sol. Acesta se afla la 8 km (5,0 mi) sud-vest de Málaga si la 5 km (3,1 mi) nord de Torremolinos. Aeroportul are conexiuni de zbor catre peste 60 de tari din intreaga lume.

AGP - LEMG
ES
ES
IATA
AGP
ICAO
LEMG
AGP

Malaga (AGP - LEMG), Spania (ES)

Program online zboruri Malaga AGP (Azi - 19.04.2021)

Sunt afisate cele mai recente zboruri in timp real. Pentru programul complet, va rugam sa accesati site-ul oficial al aeroportului. Toate orele afisate sunt orele locale ale fiecarui aeroport.

Aboneaza-te la buletinul nostru informativ si fii primul care afla despre cele mai noi zboruri directe, cele mai recente stiri ale companiilor aeriene, oferte si promotii de bilete de avion low-cost.

Vă rugăm să activați javascript în browser-ul dvs. pentru a putea trimite acest formular