Aeroportul Sangster (MBJ), Jamaica

Zboruri directe catre Sangster

Ora locala:

Adresa aeroportului

  • Sangster International Airport, Church Hill Crescent, Flankers, Cornwall County, Jamaica
  • Distanta pana la oras: Indicatii de orientare
  • Coordonate (lat,lon): 18.4985, -77.9166
Site oficial (Program zboruri online, Contacte):
http://www.mbjairport.com

Aeroportul International Sangster este un aeroport international situat la 4,8 km la est de Montego Bay, Jamaica. Aeroportul este capabil sa gestioneze noua milioane de pasageri pe an. Acesta serveste drept cel mai popular aeroport pentru turistii care viziteaza coasta de nord a Jamaicii. Aeroportul poarta numele fostului prim-ministru jamaican Sir Donald Sangster. Aeroportul este condus de compania de administrare, MBJ Airports Limited, al carui principal partener este Grupo Aeroportuario del Pacífico si este detinuta minoritar de Vantage Airport Group. Sangster a fost privatizat si predat de catre Autoritatea Aeroporturilor din Jamaica consortiului in 2003.

MBJ - MKJS
JM
JM
IATA
MBJ
ICAO
MKJS
MBJ
Sangster (MBJ - MKJS), Jamaica (JM)

Program online zboruri Montego Bay MBJ (Azi - 19.04.2021)

Sunt afisate cele mai recente zboruri in timp real. Pentru programul complet, va rugam sa accesati site-ul oficial al aeroportului. Toate orele afisate sunt orele locale ale fiecarui aeroport.

Aboneaza-te la buletinul nostru informativ si fii primul care afla despre cele mai noi zboruri directe, cele mai recente stiri ale companiilor aeriene, oferte si promotii de bilete de avion low-cost.

Vă rugăm să activați javascript în browser-ul dvs. pentru a putea trimite acest formular