Aeroportul International Paris - Charles De Gaulle

Ora locala:

Adresa aeroportului

  • Tour Centrale, Route des Badauds, Roissy-en-France, Sarcelles, Val-d'Oise, Île-de-France, Franța metropolitană, 95700, France
  • Distanta pana la oras: Indicatii de orientare
  • Coordonate (lat,lon): 49.00968933, 2.54792452

Aeroporturi alternative

Site oficial (Program zboruri online):

Aeroportul Charles Charles de Gaulle (franceza: Aéroport de Paris-Charles-de-Gaulle), cunoscut si sub numele de Aeroportul Roissy (numele districtului local), este cel mai mare aeroport international din Franta si al doilea ca marime din Europa. Deschis in martie 1974, poarta numele de Charles de Gaulle (1890-1970), liderul Fortelor Franceze Libere in timpul celui de-al doilea razboi mondial, fondator al celei de-a cincea republici franceze si presedinte al Frantei din 1959 pana in 1969.
CDG - LFPG
FR
FR
IATA
CDG
ICAO
LFPG
CDG

Paris - Charles De Gaulle (CDG - LFPG), Franta (FR)

Program online zboruri Paris CDG (Azi - 15.01.2021)

Sunt afisate cele mai recente zboruri in timp real. Pentru programul complet, va rugam sa accesati site-ul oficial al aeroportului. Toate orele afisate sunt orele locale ale fiecarui aeroport.

Hoteluri - Paris

Aboneaza-te la buletinul nostru informativ si fii primul care afla despre cele mai noi zboruri directe, cele mai recente stiri ale companiilor aeriene, oferte si promotii de bilete de avion low-cost.

Vă rugăm să activați javascript în browser-ul dvs. pentru a putea trimite acest formular