Aeroportul International Ponta Delgada - Joao Paulo II


Aeroportul João Paulo II, numit dupa Papa Ioan Paul al II-lea, este un aeroport international situat pe insula São Miguel, in arhipelagul portughez din Azore. Aeroportul este situat la 2 km spre vest de centrul orasului Ponta Delgada. Este principalul (si cel mai aglomerat) aeroport din Azore, precum si a cincea cea mai mare infrastructura gestionata de ANA Aeroportos Portugalia. Acesta deserveste zboruri interne catre toate insulele Azore, plus Madeira si Portugalia continentala (Lisabona, Porto si Faro). Aeroportul João Paulo II gazduieste, de asemenea, zboruri internationale din si spre Europa si America de Nord. Aeroportul serveste ca baza pentru compania aeriana Ryanair.

PDL - LPPD
PT
PT
IATA
PDL
ICAO
LPPD


Site oficial: http://www.aeroportopontadelgada.pt

PDL

Program online zboruri

Sunt afisate cele mai recente 5 zboruri. Pentru toate zborurile, va rugam sa accesati site-ul oficial al aeroportului.

*Vom verifica locurile disponibile pentru acest zbor. Daca nu sunt disponibile locuri pentru zborul direct, vor fi afișate si zboruri cu escala. De obicei, toate locurile sunt vandute cu 1 zi inainte de zbor.

Toate orele afisate sunt orele locale ale fiecarui aeroport.

Hoteluri / Masini

Hoteluri ieftine
Ponta Delgada PDL
Cauta hotel

Inchirieri auto low-cost
Ponta Delgada PDL
Cauta auto

Aboneaza-te si fii primul care afla despre cele mai fierbinti oferte de bilete low-cost, noutati despre zboruri, promotii si reduceri