Aeroportul International Tel Aviv - Ben Gurion

  • Spatiul aerian al Israelului este inchis pentru curse de pasageri in perioada 25 ianuarie - 31 ianuarie conform Hotararii Guvernului.
    Daca aveti o rezervare pentru acest itinerariu - contactati compania (agentia) Dvs.
Ora locala:

Adresa aeroportului

  • נמל התעופה הבינלאומי בן-גוריון, דרך הכיכר, נפת רמלה, Districtul Central, no, ישראל
  • Distanta pana la oras: Indicatii de orientare
  • Coordonate (lat,lon): 32.00550079, 34.88539886

Aeroporturi alternative

Site oficial (Program zboruri online):

Aeroportul Ben Gurion (ebraica: נמל התעופה בן-גוריון), cunoscut in mod obisnuit prin acronimul sau ebraic sub numele de Natbag (נתב״ג), este principalul aeroport international al Israelului si cel mai aglomerat aeroport din tara, situat la marginea nordica a orasul Lod, care se afla la aproximativ 45 km (28 mi) nord-vest de Ierusalim si 20 km (12 mi) la sud-est de Tel Aviv. Numita in 1973 dupa primul prim ministru al Israelului David Ben-Gurion, este operata de Israel Airports Authority, o corporatie detinuta de guvern care administreaza toate aeroporturile publice si trecerea frontierelor din Israel.
TLV - LLBG
IL
IL
IATA
TLV
ICAO
LLBG
TLV

Tel Aviv - Ben Gurion (TLV - LLBG), Israel (IL)

Program online zboruri Tel Aviv TLV (Azi - 28.01.2021)

Sunt afisate cele mai recente zboruri in timp real. Pentru programul complet, va rugam sa accesati site-ul oficial al aeroportului. Toate orele afisate sunt orele locale ale fiecarui aeroport.

Hoteluri - Tel Aviv

Aboneaza-te la buletinul nostru informativ si fii primul care afla despre cele mai noi zboruri directe, cele mai recente stiri ale companiilor aeriene, oferte si promotii de bilete de avion low-cost.

Vă rugăm să activați javascript în browser-ul dvs. pentru a putea trimite acest formular