Aeroportul Westray (WRY), Marea Britanie

Zboruri directe catre Westray

Ora locala:

Adresa aeroportului

  • Westray Airport, Aikerness Road, Skaill Farm, Aikerness, Pierowall, Orkney Islands, Scotland, KW17 2DN, Regatul Unit al Marii Britanii și al Irlandei de Nord
  • Distanta pana la oras: Indicatii de orientare
  • Coordonate (lat,lon): 59.35, -2.95

Aeroportul Westray este un aeroport din Aikerness, pe Westray, in Insulele Orkney, Scotia. Este cunoscut mai ales pentru ca este unul dintre cele doua aeroporturi alaturi de cel mai scurt zbor programat din lume, o etapa a serviciului interinsular Loganair, catre Aeroportul Papa Westray. Distanta este de 2,8 km (1,7 mi) si timpul de zbor programat, inclusiv rularea, este de doua minute. Pe langa zborurile Papa Westray, sunt oferite si servicii catre orasul principal Kirkwall din Orkney. Westray Aerodrome are o licenta ordinara CAA (numarul P539) care permite zboruri pentru transportul public de pasageri sau pentru instructiuni de zbor, astfel cum este autorizat de licentiat (Consiliul Insulelor Orkney).

WRY - EGEW
GB
GB
IATA
WRY
ICAO
EGEW
WRY
Westray (WRY - EGEW), Marea Britanie (GB)

Program online zboruri Westray WRY (Azi - 19.04.2021)

Sunt afisate cele mai recente zboruri in timp real. Pentru programul complet, va rugam sa accesati site-ul oficial al aeroportului. Toate orele afisate sunt orele locale ale fiecarui aeroport.

Bilete ieftine catre Westray

Bilete ieftine din Westray

Aboneaza-te la buletinul nostru informativ si fii primul care afla despre cele mai noi zboruri directe, cele mai recente stiri ale companiilor aeriene, oferte si promotii de bilete de avion low-cost.

Vă rugăm să activați javascript în browser-ul dvs. pentru a putea trimite acest formular