Cel mai ieftin bilet din Bucuresti catre Torino

Torino
BUH TRN
16.01.2019
€32

Cel mai ieftin bilet din Bucuresti (BUH) catre Torino (TRN) este pe data de 16.01.2019 si pretul este de €32*. Cel mai mic pret conform cautarilor efectuate pe motorul zbordirect.com pana la ora 23:57:33 2018-12-12 (RO). Cautam non-stop cele mai bune oferte de zboruri directe si conexiuni low-cost operate de companiile aeriene partenere pe ruta Bucuresti BUH - Torino TRN.

Tariful minim afisat si data zborului se pot schimba in orice moment. Pentru a vedea pretul actualizat de oferta mergi la Rezervari.

*In pretul minim afisat sunt incluse toate taxele aferente zborului si bagaj de mana. Bagajul de cala nu este inclus in acest pret.


Bucuresti OTP Torino TRN Toate ofertele

Zboruri ieftine din Bucuresti catre Italia

Care sunt avantajele ZborDirect?

Cautam non-stop cele mai bune oferte de zboruri low-cost ca sa poti calatori acolo unde doresti - sigur, rapid si fara sa cheltui o avere.

 • Check-in

  Inregistrarea la zbor - gratuit si automatizat

  Cu ZborDirect nu mai trebuie sa-ti aduci aminte sa faci check-in online. Noi o vom face pentru tine - automat. Cartile de imbarcare le primesti pe telefonul mobil - calatoreste modern si confortabil.

 • Rapid

  Timp minim si comoditate maxima

  Noi credem ca rezervarea online trebuie sa fie simpla si rapida. Nu conteaza cum o faci - pe calculator sau pe telefonul mobil - nu vei cheltui mai mult de 3 minute. Pentru ca noi pretuim timpul Pasagerilor nostri.

 • Minimum date

  Date personale in siguranta

  Pentru a rezerva bilete de avion vei indica doar numele si datele de nastere ale pasagerilor, fara date de identificare personale din pasaport. Pentru biletele cu check-in la aeroport gratuit te prezinti la zbor doar cu pasaportul

 • Asistenta

  Economiseste timp si nervi

  Nu mai trebuie sa astepti minute in sir pana cand vei fi conectat la un operator. Noi suntem aici 24 ore din 24 ca sa-ti acordam asistenta pentru Rezervarea ta - pe telefon, pe Livechat sau retelele de socializare.

 • Low-cost

  Doar zboruri low-cost

  Pe zbordirect.com vei gasi doar zboruri low-cost. Ce inseamna aceasta? ZborDirect este conectat direct doar la operatori aerieni low-cost, cauta non-stop cele mai ieftine bilete de avion si ti le aduce la un click distanta.