Aegean Airlines va zbura direct pe ruta Bucuresti - Larnaca

Aegean Airlines Bucharest - Larnaca

Compania Aegean Airlines lanseaza primul sau zbor direct pe ruta Bucuresti - Larnaca. Acesta este al 2-lea zbor spre Larnaca din Aeroportul Henri Coanda, Blue Air detinand monopolul pe aceasta directie pana la lansare.

Zborul direct Bucuresti - Larnaca Aegean va fi operat conform programului de mai jos. Distanta aeriana: 1 255 km, durata medie de zbor: 2 ore 10 minute.

Zbor Direct Start Frecventa Concurenti
A3 Bucuresti - Larnaca 17 iunie Joi, Duminica
19:30 – 21:30
Blue Air
A3 Larnaca - Bucuresti 17 iunie Joi, Duminica
22:15 – 00:30

Orarul este valabil la momentul publicarii si poate fi modificat ulterior. Pentru orarul actualizat acceseaza pagina zborului direct.

Biletele de avion pentru noile rute directe sunt puse in vanzare si pot fi rezervate online cu preturi de la 89 euro/sens. Preturile medii ale concurentului (Blue Air) sunt de 59 euro/sens.

Larnaca este poarta de intrare a Insulei Cipru, una dintre cele mai populare destinatii din Mediterana, care incepe sa se deschida pentru turisti pe fundalul relaxarii restrictiilor.

Cea mai buna oferta zbor direct dus-intors Bucuresti ⇄ Larnaca
Blue Air Bucuresti 29 Oct 21 0B 1137 Direct Blue Air Larnaca 05 Noi 21 7 zile Direct de la €76 Verifica pretul

Aegean este o companie veche in Romania, aceasta opereaza zborul direct Atena - Bucuresti - Atena si ofera conexiuni comode prin capitala elena.

Aegean Airlines
Aegean Airlines
IATA: A3 ICAO: AEE Grecia
Aegean Airlines este compania aeriana nationala din Grecia si cea mai mare companie aeriana greaca. Acesta opereaza servicii programate si charter de la Atena si Salonic pana la alte destinatii maj... Vezi detalii
Bucharest OTP
Bucharest OTP
Aeroportul International Henri Coanda din Bucuresti este cel mai mare aeroport international din Romania, situat in Otopeni, la 16,5 km (10,3 mi) n... Vezi detalii
Larnaca LCA
Larnaca LCA
Aeroportul International Larnaca - Glafcos Clerides este un aeroport international situat la 4 km (2,5 km) sud-vest de Larnaca, Cipru. Aeroportul I... Vezi detalii