Aeroflot amana reluarea mai multor rute, inclusiv Bucuresti si Chisinau

Sukhoi Superjet Aeroflot pe Aeroportul Henri Coanda

Compania aeriana nationala a Federatiei Ruse a anuntat mai multe modificari in programul operational de vara in legatura cu restrictiile impuse de tari in contextul pandemiei COVID-19.

Astfel zborurile spre mai mult de 80 de destinatii internationale din perioada 28 martie - 30 aprilie au fost anulate, iar relansarea acestora va avea loc incepand luna mai.

Printre cursele anulate se numara si zborurile directe Bucuresti - Moscova si Chisinau - Moscova.

Ruta directa Bucuresti - Moscova (Sheremetyevo) va fi operata incepand cu 2 mai 2021. Aceasta este singura ruta din Romania spre capitala Rusiei.

Pe directia Romania - Rusia mai zboara Wizz Air, din Bucuresti spre Sankt Petersburg incepand cu mai 2021.

Ruta directa Chisinau - Moscova (Sheremetyevo) va fi operata incepand cu 2 aprilie 2021ю In continuare sunt disponibile zborurile operate de FlyOne spre Vnukovo, Air Moldova si S7 Airlines spre Domodedovo.

Cea mai buna oferta zbor direct dus-intors Bucuresti ⇄ Moscova
Rossiya Airlines Bucuresti 22 Dec 21 FV 6524 Direct Rossiya Airlines Moscova 07 Ian 21 16 zile Direct de la €230 Verifica pretul
Cea mai buna oferta zbor direct dus-intors Chisinau ⇄ Moscova
FlyOne Chisinau 09 Feb 22 5F 135 Direct FlyOne Moscova 10 Feb 22 1 zi Direct de la €108 Verifica pretul
Aeroflot
Aeroflot
IATA: SU ICAO: AFL Rusia
Aeroflot este transportatorul national si cel mai mare operator aerian din Federatia Rusa. Compania aeriana este o companie pe actiuni de tip deschis care opereaza atat zboruri interne, cat si inte... Vezi detalii