Aeroflot lanseaza primele zboruri directe regulate spre Seychelles

Boeing 777 Aeroflot pe Aeroportul Moscova Sheremetyevo

Aeroflot incepe sa opereze zboruri programate catre una dintre cele mai cunoscute destinatii din lume - Seychelles - incepand cu aprilie 2021. Zborurile pe ruta Moscova - Mahe Island - Moscova vor fi operate initial de 2 ori pe saptamana.

Zborurile vor fi operate cu aeronave de tip Boeing 777-300ER cu corp larg, echipate cu sisteme de divertisment, inclusiv cu acces la Internet. Distanta aeriana: 6 943 km, durata medie de zbor: 8 ore 35 minute.

Zbor Direct Start Frecventa
SU Moscova - Mahe 2 aprilie Vineri, Duminica
SU Mahe - Moscova 2 aprilie Vineri, Duminica

Programul de zboruri este valabil la momentul publicarii si poate fi modificat ulterior. Pentru orarul actualizat accesati pagina zborului direct.

Compania aeriana planifica sa opereze zborul pe toata durata anului. Preturile la bilete pornesc de la 270 euro/directie (!) iar acestea pot fi deja rezervate online.

Cea mai buna oferta zbor direct dus-intors Moscova ⇄ Mahe
Aeroflot Moscova 29 Sep 21 SU 244 Direct Aeroflot Mahe 01 Oct 21 2 zile Direct de la €490 Verifica pretul

Seychelles este una dintre cele mai populare destinatii de agrement din lume. Cu o temperatura constanta a aerului de 30 de grade Celsius, turistii pot veni sa se relaxeze pe insule pe tot parcursul anului. Arhipelagul situat in vestul Oceanului Indian, aproape de coasta de est a Africii, cuprinde 115 insule, dintre care doar 33 sunt locuite.

Cursa aeriana spre Seychelles a fost lansata in urma deschiderei frontierei statului insular pentru turisti, inclusiv cei rusi. Cetatenii rusi pot intra in Seychelles fara vize, fara restrictii. Calatorilor li se cere sa aiba un test negativ COVID-19 facut cu cel putin 72 de ore inainte de plecarea de la primul punct de traseu (in araba, engleza sau franceza).

Mahe Island SEZ

Mahe Island SEZ
Aeroportul International Seychelles, sau Aéroport de la Pointe Larue in franceza, este aeroportul international al Seychelles situat pe insula Mahé, langa capitala Victoria. Aeroportul este baza de origine si sediul central al Air Seychelles si of... Vezi detalii
Cum ajung in oras
Companii aeriene
UU
AF
HM
IZ
SU