Aeroflot reia zborul direct Bucuresti - Moscova (Sheremetyevo)

Sukhoi Superjet Aeroflot pe Aeroportul Henri Coanda

Aeroflot a anuntat despre reluarea zborului direct din Bucuresti spre Moscova SVO (Sheremetyevo) dupa o pauza de un an. Zborul a fost anterior suspendat dar operatorul a decis sa reintroduca cursa - cu un program mult mai redus decat pana la pandemie.

Zborul direct Moscova - Bucuresti - Moscova va fi operat o data pe saptamana cu aeronave de tip Sukhoi SuperJet 100, distanta aeriana: 1 498 km, durata medie de zbor: 3 ore 10 minute.

Zbor Direct Start Frecventa/ore
SU Bucuresti - Moscova 2 mai Duminica
13:20 - 16:30
SU Moscova - Bucuresti 2 mai Duminica
09:20 - 12:30

Programul de zboruri este valabil la momentul publicarii si poate fi modificat ulterior. Pentru orarul actualizat accesati pagina zborului direct. Orele sunt locale pentru fiecare aeroport.

Preturile pornesc de la 110 euro iar biletele sunt deja puse in vanzare si pot fi rezervate online.

Cea mai buna oferta zbor direct dus-intors Bucuresti ⇄ Moscova
Aeroflot Bucuresti 31 Oct SU 2035 Direct Aeroflot Moscova 07 Noi 7 zile Direct de la €229 Verifica pretul

In afara de accesul direct spre capitala Federatiei Ruse ruta spre Moscova ofera calatorilor conexiuni comode cu destinatii din India, China, Japonia, Thailanda si alte destinatii indepartate.

Aeroflot
Aeroflot
IATA: SU ICAO: AFL Rusia
Aeroflot este transportatorul national si cel mai mare operator aerian din Federatia Rusa. Compania aeriana este o companie pe actiuni de tip deschis care opereaza atat zboruri interne, cat si inte... Vezi detalii

Moscow SVO

Moscova SVO
Aeroportul International Sheremetyevo Alexander S. Puskin (rusa: Международный Aэропорт Шереметьево имени А.С Пушкина; Sheremet'yevo Aeroport Mezhdunarodnyy imeni AS Pushkina) este unul dintre cele patru aeroporturi internationale din Moscova si c... Vezi detalii
Cum ajung in oras
Companii aeriene
SU
BT
AF
AH
CA

 

Aboneaza-te sa fii la curent cu noutatile importante despre zboruri.