Air France lanseaza primul zbor direct din Paris spre Denver

Air France lanseaza o noua ruta directa intre Paris-Charles de Gaulle si Aeroportul International Denver. Noua cursa aeriana marcheaza primul zbor Air France operat din Aeroportul Intenational Denver si este unicul zbor direct din Franta spre capitala statului Colorado.

Noua ruta va fi operata de 3 ori pe saptamana cu o aeronava de tip Boeing 787-9 Dreamliner cu o capacitate de 279 locuri conform progamului de mai jos. Distanta aeriana: 7 833 km, durata medie de zbor: 10 ore 10 minute.

Zbor Direct Start Frecventa
AF Paris - Denver 2 iulie Miercuri, Vineri, Duminica
AF Denver - Paris 2 iulie Miercuri, Vineri, Duminica

Programul de zboruri este valabil la momentul publicarii si poate fi modificat ulterior. Pentru orarul actualizat accesati pagina zborului direct.

Biletele de avion pentru noul zbor sunt puse in vanzare si pot fi rezervate online. Preturile la bilete pornesc de la 985 euro/dus-intors. Intr-o directie pretul este mai mare.

Denver este poarta de acces catre Colorado si este unul dintre cele mai dezvoltate orase din SUA.

Incepand cu luna iulie compania aeriana va oferi zboruri catre 12 orase din SUA: Atlanta, Boston, Chicago, Detroit, Denver, Houston, Los Angeles, Miami, Minneapolis, New York, San Francisco si Washington.

Aeroportul Charles de Gaulles este unul dintre cele mai importante noduri de tranzit aerian din lume care serveste mai mult de 250 de rute directe de pe tot globul. Toate aceste rute, inclusiv noua cursa spre Denver, sunt accesibile si pentru calatorii din Romania si Moldova de unde se zboara direct spre CDG din Bucuresti, Cluj-Napoca si Chisinau.

Air France
Air France
IATA: AF ICAO: AFR Franta
Air France este transportatorul aerian national francez cu sediul principal in Tremblay-en-France. Este o filiala a grupului Air France – KLM si membru fondator al aliantei aeriene globale SkyTeam... Vezi detalii
Paris CDG
Paris CDG
Aeroportul Charles Charles de Gaulle (franceza: Aéroport de Paris-Charles-de-Gaulle), cunoscut si sub numele de Aeroportul Roissy (numele districtu... Vezi detalii
Denver DEN
Denver DEN
Aeroportul International Denver, denumit local DIA, este un aeroport international din vestul Statelor Unite, care serveste in primul rand metropol... Vezi detalii