Air Moldova lanseaza primul zbor direct din …

Air Moldova lanseaza primul zbor direct din Chisinau spre Leipzig, Germania

Air Moldova lanseaza primul zbor direct din Chisinau spre Leipzig, Germania

Compania aeriana Air Moldova a anuntat azi lansarea unei noi rute aeriene din Chisinau spre Germania. In premiera absoluta calatorii din Moldova vor putea zbura direct spre Leipzig.

Germania este una dintre cele mai populare directii de calatorie pentru moldoveni iar Leipzig este al 7-lea oras din Germania cu conexiune directa din Chisinau, celelalte fiind Berlin, Dortmund, Duseldorf, Frankfurt, Hamburg si Memmingen.

Cursa aeriana directa Chisinau - Leipzig - Chisinau va fi operata de Air Moldova conform programului de mai jos. Distanta aeriana - 1 312 km, durata medie de zbor - 2 ore 30 minute.

Orarul zborurilor este valabil la momentul publicarii si poate fi modificat ulterior. Pentru orarul actualizat acceseaza pagina zborului direct.

Zbor Direct Start Frecventa
Chișinău - Leipzig 16 august Marti, Sambata
Leipzig - Chișinău 16 august Marti, Sambata

Cursele vor fi operate din/spre Aeroportul Leipzig/Halle - un aeroport international, care in ciuda numelui, este situat in Schkeuditz. Acesta serveste atat Leipzig, Saxonia, cat si Halle, Saxonia-Anhalt.

Biletele de avion pentru noul zbor direct sunt deja puse in vanzare si pot fi rezervate pe site-ul companiei aeriene si ale agentiilor partenere cu preturi de la 99 euro/directie.

Leipzig este un centru economic important, fiind considerat ca unul dintre orasele cu cea mai buna calitate a vietii din Germania.

Articole similare

FlyOne va zbura direct din Moldova spre Dubai si Heathrow
FlyOne va zbura direct din Moldova spre Dubai si …
Aeroitalia lanseaza primul zbor direct direct din Romania spre Comiso
Aeroitalia lanseaza primul zbor direct direct din…
Wizz Air inchide baza din Bacau si lasa aeroportul aproape fara zboruri
Wizz Air inchide baza din Bacau si lasa aeroportu…
Visa Mastercard Paypal Apple Pay Google Pay
Toate drepturile rezervate © ZborDirect 2023