AnadoluJet (Turkish Airlines) lanseaza primul zbor direct Odesa - Dalaman

Boeing 737 AnadoluJet

AnadoluJet (subsidiara low-cost a companiei Turkish Airlines) lanseaza mai multe zboruri directe din Antalya, Bodrum si Dalaman catre Europa, Balcani si mai multe orase din Orientul Mijlociu. Printre noile zboruri se numara si ruta spre Dalaman din aeroportul alternativ al Chisinaului - Odesa.

Zborul direct Odesa - Dalaman - Odesa va fi operat cu numerele de zbor ale companiei mama (TK) conform programului de mai jos. Distanta aeriana - 1 091 km, durata medie de zbor - 2 ore.

Zbor Direct Start Frecventa
TK Odesa - Dalaman 2 mai Joi, Duminica
TK Dalaman - Odesa 2 mai Joi, Duminica

Programul de zboruri este valabil la momentul publicarii si poate fi modificat ulterior. Pentru orarul actualizat accesati pagina zborului direct.

Biletele pentru toate zborurile noi sunt deja puse in vanzare si pot fi rezervate online. Preturile pornesc de la 89 euro/directie.

Dalaman este poarta aeriana de intrare spre coasta de sud-vest a Turciei care cuprinde destinatii populare, printre care golful Olu Deniz, statiunile Fethiye, Marmaris si Dalyan.

Odesa ODS
Odesa ODS
Aeroportul International Odesa (ucraineana: Міжнародний аеропорт «Одеса») este un aeroport international din Odesa (Odessa), al treilea oras ca mar... Vezi detalii
Dalaman DLM
Dalaman DLM
Aeroportul Dalaman este un aeroport international si unul dintre trei care serveste sud-vestul Turciei, celelalte fiind Aeroportul Milas-Bodrum si... Vezi detalii
Aboneaza-te la buletinul nostru si fii primul care va afla despre cele mai importante noutati despre zboruri directe si bilete de avion, conditii de calatorie si tot ce trebuie sa stii pentru calatoria ta.