Animawings lanseaza primul zbor direct Bucuresti - Chambery, Alpi

Chambery

Cele mai populare statiunie din muntii Alpi devin si mai aproape cu primul zbor direct programat spre Chambery. Noua ruta va fi operata de Animawings incepand cu 8 ianuarie 2022.

Cursa aeriana Bucuresti - Chambery - Bucuresti va fi operata doar in sezonul de iarna conform orarului de mai jos. Durata medie de zbor: 2 ore 45 minute, distanta aeriana - 1 586 km.

Zbor Direct Start Frecventa
A2 Bucuresti - Chambery 8 ianuarie Sambata
A2 Chambery - Bucuresti 8 ianuarie Sambata

Programul de zboruri este valabil la momentul publicarii si poate fi modificat ulterior. Pentru orarul actualizat accesati pagina zborului direct.

Biletele de avion pentru noul zbor directe sunt deja puse in vanzare pe site-ul companiei si pot fi rezervate cu preturi de la 142 euro/sens.

Cea mai buna oferta zbor direct dus-intors Bucuresti ⇄ Chambery
AnimaWings Bucuresti 15 Ian 22 A2 5992 Direct AnimaWings Chambery 22 Ian 22 7 zile Direct de la €325 Verifica pretul

Situat pe fundalul natural spectaculos al Alpilor francezi, Chambéry este poarta de intrare spre unele dintre cele mai renumite statiuni montane din Europa.

Animawings
Animawings
IATA: A2 ICAO: AWG Romania
Animawings este o companie aeriana fondata in 2019 in Romania care opereaza curse aeriene charter catre destinatii de agrement din Europa, Orientul Mijlociu si Africa. In 2021 operatorul obtine cod... Vezi detalii
Bucharest OTP
Bucharest OTP
Aeroportul International Henri Coanda din Bucuresti este cel mai mare aeroport international din Romania, situat in Otopeni, la 16,5 km (10,3 mi) n... Vezi detalii
Chambery CMF
Chambery CMF
Aeroportul Chambéry sau Aeroportul Chambéry-Savoie (franceza: Aéroport de Chambéry - Savoie-Mont-Blanc), cunoscut si sub numele de Aeroportul Chamb... Vezi detalii