Animawings va zbura direct din Romania spre Insulele Maldive

Bucuresti - Maldive cu Animawings

Animawings lanseaza primul zbor direct programat spre una dintre din cele mai exotice destinatii din lume - Insulele Maldive. Biletele de avion pentru noul zbor sunt deja puse in vanzare libera si pot fi rezervate fara pachet turistic.

Acesta este primul zbor direct programat din istorie pe ruta Romania - Insulele Maldive. Cursa aeriana va fi operata conform programului de mai jos.

Ca si ruta spre Zanzibar, cursa spre Maldive va fi operata doar in sezonul de iarna. Durata medie de zbor - 10 ore 30 minute, distanta aeriana - 6 435 km.

Zbor Direct Start Frecventa
A2 Bucuresti - Malé 22 decembrie Miercuri
A2 Malé - Bucuresti 23 decembrie Joi

Programul de zboruri este valabil la momentul publicarii si poate fi modificat ulterior. Pentru orarul actualizat accesati pagina zborului direct.

Biletele de avion pentru noul zbor direct sunt deja puse in vanzare pe site-ul companiei si pot fi rezervate cu preturi de la 522 euro/sens.

Animawings
Animawings
IATA: A2 ICAO: AWG Romania
Animawings este o companie aeriana fondata in 2019 in Romania care opereaza curse aeriene charter catre destinatii de agrement din Europa, Orientul Mijlociu si Africa. In 2021 operatorul obtine cod... Vezi detalii

Male MLE

Male MLE
Aeroportul Internațional Velana, cunoscut si sub numele de Aeroportul International Malé, cunoscut anterior ca Aeroportul Internațional Ibrahim Nasir, este principalul aeroport international din Maldive. Este situat pe insula Hulhulé din Atolul Ma... Vezi detalii
Cum ajung in oras
Companii aeriene
HM
AF
AI
KC
SU