Animawings va zbura spre Sharm-el-Sheikh din 4 orase ale Romaniei

Airbus Animawings in Aeroportul din Sharm-el-Sheikh
O noua destinatie de vacanta populara este deschisa pentru calatorii din Romania si Moldova. Animawings lanseaza primele zboruri directe programate spre Sharm El Sheikh si pune biletele in vanzare libera.

Sharm-el-Sheikh nu are nevoie de prezentare - aceasta este cea mai populara destinatie de la Marea Rosie si din Egipt. Datorita regimului de restrictii mai relaxat si preturilor mult mai joase decat pana la pandemie, statiunea este acum in topul destinatiilor din toata lumea.

Zborurile vor fi initial operate cu un program limitat din Bucuresti, Cluj-Napoca, Oradea si Iasi conform programului de mai jos.

Zbor Direct Perioada active Frecventa
A2 Bucuresti - Sharm el-Sheih 22 Martie - 24 Mai Luni
A2 Cluj-Napoca - Sharm el-Sheih 26 Aprilie - 24 Mai Luni
A2 Oradea - Sharm el-Sheih 27 Aprilie - 4 Mai Marti
A2 Iasi - Sharm el-Sheih 27 Aprilie - 4 Mai Marti

Programul de zboruri este valabil la momentul publicarii si poate fi modificat ulterior. Pentru orarul actualizat accesati pagina zborului direct.

Preturile la bilete pornesc de la 140 euro/directie si pot fi rezervate online pe site-ul companiei aeriene sau agentiile partenere.

Sharm El Sheikh SSH

Sharm El Sheikh SSH
Aeroportul International Sharm El Sheikh (araba: مطار شرم الشيخ الدولي Maṭār Sharm El Sheikh El Dawli) este un aeroport international situat in Sharm El Sheikh, in Egipt. Este cel de-al treilea aeroport cel mai aglomerat din Egipt, dupa Aeroportul... Vezi detalii
Cum ajung in oras
Companii aeriene
G9
SM
XR
E5
U2