Animawings va zbura direct spre Helsinki, Finlanda

Compania aeriana Animawings continua sa asimileze noi destinatii. Incepand cu iunie 2021 aceasta va zbura direct spre Helsinki, Finlanda. Doar un operator mai zboara pe aceasta ruta din Romania - Blue Air.

Zborul va fi operat de 2 ori pe saptamana pe aeronave de tip Airbus A320, distanta aeriana - 1 753 km, durata medie de zbor - 2 ore 50 minute.

Zbor direct Start Frecventa / Ore
A2 Bucuresti - Helsinki 4 iunie Luni, Vineri
06:00 → 08:55
A2 Helsinki - Bucuresti 4 iunie Luni, Vineri
09:40 → 12:35

Programul de zboruri este valabil la momentul publicarii si poate fi modificat ulterior. Pentru orarul actualizat accesati pagina zborului direct.

Unicul zbor direct din Bucuresti (si Romania) spre Helsinki este operat de Blue Air (incepand cu 2 martie 2021). Noua ruta Animawings va aduce mai multe optiuni de zbor si preturi mai mici pentru calatorii spre Finlanda.

Mai mult de atat, aeroportul din Helsinki este un nod de transport important si comod pentru pasagerii in tranzit.

Aeroportul gestioneaza mai mult de 100 de rute directe, inclusiv intercontinentale spre Asia, Orientul Mijlociu si America de Nord.
Durata minima a tranzitului in aeroportul Helsinki este de 35 de minute - printre cele mai scurte din Europa.

Animawings
Animawings
IATA: A2 ICAO: AWG Romania
Animawings este o companie aeriana fondata in 2019 in Romania care opereaza curse aeriene charter catre destinatii de agrement din Europa, Orientul Mijlociu si Africa. In 2021 operatorul obtine cod... Vezi detalii

Helsinki HEL

Helsinki HEL
Aeroportul Helsinki este principalul aeroport international al orasului Helsinki, zona metropolitana din jur si regiunea Uusimaa. Aeroportul este situat in orasul Vantaa, la aproximativ 5 kilometri (3 mi) vest de Tikkurila, centrul administrativ d... Vezi detalii
Cum ajung in oras
Companii aeriene
SU
A3
B2
AF
BT