Binter Canarias lanseaza primele zboruri spre Franta si Italia

Binter Canarias lanseaza noi rute internationale din Insulele Canare catre Italia si Franta. Incepand cu luna iulie operatorul canarian isi extinde reteaua destinatiilor cu zboruri programate catre Toulouse, Marsilia si Lille, in Franta, si Torino, Venetia, in Italia.

Expansiunea marcheaza o noua si importanta etapa pentru transportatorul din Canare, pentru care reteaua europeana a fost limitata pana acum cu peninsula Iberica.

Noile zboruri directe vor fi operate cu noua aeronava din flota companiei aeriene - Embraer E195-E2 - conform programului de mai jos.

Zbor Direct Start Frecventa
NT Lille - Las Palmas de Gran Canaria 1 iulie  Luni, Vineri
NT Toulouse - Las Palmas de Gran Canaria 3 iulie Marti, Sambata
NT Marsilia - Las Palmas de Gran Canaria 2 iulie Vineri
NT Venetia - Las Palmas de Gran Canaria 5 iulie Luni, Miercuri
NT Torino - Las Palmas de Gran Canaria 3 iulie Marti, Sambata

In afara de noile curse aeriene spre Franta si Italia, operatorul din Canare mai adauga o noua ruta spre Spania continentala: Reus (Tarragona) - Las Palmas de Gran Canaria.

Programul este valabil la momentul publicarii si poate fi modificat ulterior. Pentru orarul actualizat accesati pagina zborului direct.

Biletele pentru toate rutele noi sunt deja in vanzare si pot fi rezervate online. Preturile la bilete din Italia si Franta spre Las Palmas pornesc de la 89 euro/directie. Preturile spre Las Palmas din Spania - de la 19 euro/directie.

Cea mai buna oferta zbor direct dus-intors Venetia ⇄ Las Palmas de Gran Canaria
Binter Canarias Venetia 09 Aug 21 NT 9401 Direct Binter Canarias Las Palmas de Gran Canaria 16 Aug 21 7 zile Direct de la €446 Verifica pretul
Binter Canarias
Binter Canarias
IATA: NT ICAO: IBB Spania
Binter Canarias este o companie aeriana cu sediul i pe insula Gran Canaria - Aeroportul Gran Canaria din Telde, si Tenerife - Aeroportul Tenerife North din San Cristóbal de La Laguna, Spania. Este... Vezi detalii

Las Palmas LPA

Las Palmas LPA
Aeroportul Gran Canaria, cunoscut uneori si sub denumirea de Aeroportul Gando (in spaniola: Aeropuerto de Gran Canaria), este un aeroport pentru pasageri si marfuri pe insula Gran Canaria. Este un aeroport important din reteaua de transport aerian... Vezi detalii
Cum ajung in oras
Companii aeriene
AF
UX
RC
OS
EI