Blue Air isi extinde baza din Torino cu un nou zbor spre Palermo

Blue Air isi continua expansiunea in Torino cu o noua ruta directa de la baza sa din Aeroportul Caselle. Compania aeriana va introduce trei zboruri saptamanale intre Torino si Palermo, Sicilia, incepand cu aprilie 2021.

Cursele interne in Italia au o cerere sporita, inclusiv si din cauza impactului pandemiei si a restrictiilor de calatorie. Turismul intern ramane relativ stabil, tot mai multi locuitori din Peninsula Apenina, inclusiv si vorbitorii de limba romana, preferand sa plece in vacanta fara sa iasa din tara.

Sicilia este cea mai mare insula din Mediterana si o destinatie populara, atat printre turistii straini cat si cei italieni iar Palermo e capitala culturala, economica si turistica a insulei. Numerosi turisti sunt atrasi de oras pentru climatul sau mediteranean, gastronomia si restaurantele sale renumite, bisericile, palatele si cladirile sale, precum si viata de noapte si muzica.

Blue Air va opera initial 3 zboruri saptamanale intre Torino si Palermo, conform urmatorului program:

Zbor direct Start / Frecventa Ore
0B Torino - Palermo 31 MAR / Mie, Vin, Dum 13:30 -> 15:10
0B Palermo - Torino 31 MAR / Mie, Vin, Dum 15:55 -> 17:35

Programul de zboruri este valabil la momentul publicarii si poate fi modificat ulterior. Pentru orarul actualizat la zi accesati pagina zborului direct.

Cea mai buna oferta zbor direct dus-intors Torino ⇄ Palermo
Ryanair Torino 23 Ian FR 4917 Direct Ryanair Palermo 27 Ian 4 zile Direct de la €10 Verifica pretul

Reteaua Blue Air din Torino 2021Preturile incep de la 20 euro/directie iar biletele sunt deja puse in vazare si pot fi rezervate la agentiile partenere.

Blue Air si-a deschis baza din Aeroportul Torino Caselle in 2014 iar la momentul publicarii acestei stiri, se plaseaza pe locul 3 dupa numarul de destinatii, pe primele locuri fiind Ryanair si Volotea.

Compania este unicul operator romanesc cu baze autorizate in afara tarii si program de zboruri regulate interne si internationale in afara Romaniei.

Aceasta a avut baza si in Liverpool dar a inchis-o din motive comerciale legate de BREXIT si, ulterior pandemia Covid.

Din Torino Blue Air zboara spre destinatii cheie din Italia si 2 orase din Romania iar reteaua, impreuna cu noua ruta spre Palermo, ajunge la 11 curse aeriene programate din Aeroportul Caselle.

Blue Air
Blue Air
IATA: 0B ICAO: BLA Romania
Blue Air este o companie low-cost si cel mai mare operator aerian inregistrat in Romania. Transportatorul ofera servicii sigure, confortabile si accesibile mai mult de 16 ani si este singurul opera... Vezi detalii
Torino TRN
Turin TRN
Aeroportul Torino (italian: Aeroporto di Torino), cunoscut si sub numele de Aeroportul Torino-Caselle (Aeroporto di Torino-Caselle), este un aeropo... Vezi detalii
Palermo PMO
Palermo PMO
Aeroportul Falcone Borsellino (italian: Aeroporto Falcone Borsellino) sau pur si simplu Aeroportul Palermo, fost Aeroportul Punta Raisi este situat... Vezi detalii
Aboneaza-te sa fii la curent cu noutatile importante despre zboruri.