Blue Air extinde reteaua din Milano Linate cu 3 noi zboruri directe

Zboruri noi Blue Air din Milano Linate

Blue Air a anuntat extinderea operatiunilor din aeroportul Milano Linate spre Barcelona, Catania si Paris Charles de Gaulle incepand cu sezonul de vara 2021. Operatorul romanesc va fi  singura companie aeriana care leaga Linate de Barcelona si singura companie low-cost care opereaza de la Milano-Linate spre principalul aeroport al Frantei - Paris CDG.

Rutele noi vor fi operate incepand cu 16 august 2021 pe Boeing 737/800 cu 189 de locuri conform programului de mai jos.

Programul de zboruri este valabil la momentul publicarii si poate fi modificat ulterior. Pentru orarul actualizat accesati pagina zborului direct.

Zbor Direct Start Frecventa
0B Milano - Barcelona 16 august zilnic
0B Milano - Catania 16 august zilnic
0B Milano - Paris (CDG) 23 august zilnic

Biletele de avion pentru noile rute directe sunt puse in vanzare si pot fi rezervate online cu preturi de la 19 euro/sens.

In cadrul extinderii pe Linate, Blue Air a marit, de asemenea, frecventa pe ruta Bucuresti - Milano (Linate) pana la doua zboruri pe zi, dimineata si seara.

Milan LIN

Milano LIN
Aeroportul Milan Linate este al treilea aeroport international din Milano, al doilea oras ca marime si prima zona urbana din Italia, in spatele Aeroportului Malpensa si Aeroportului Orio al Serio. Linate este cel mai apropiat aeroport de centrul M... Vezi detalii
Cum ajung in oras
Companii aeriene
EN
AZ
EI
KM
AF