Blue Air va redeschide baza din Iasi …

Blue Air va redeschide baza din Iasi si va zbura spre Roma si Barcelona

Blue Air va redeschide baza din Iasi si va zbura spre Roma si Barcelona

Odata cu relaxarea interdictiilor de calatorie companiile aeriene incep sa-si restabileasca retelele. Operatorul low-cost romanesc Blue Air nu este o exceptie - acesta a anuntat despre redeschiderea bazei operationale in Iasi si relansarea curselor spre Roma Fiumicino si Barcelona - dar nu o va face decat in anul viitor.

Operatorul a reinceput deja zborurile spre Londra Heathrow, iar incepand cu martie 2022 va redeschide baza din Iasi unde va fi alocat initial 1 avion al companiei.

Ambele destinatii sunt deja deservite de Wizz Air (doar ca operatorul ungar zboara spre aeroportul secundar al Romei - Ciampino), iar revenirea Blue Air va aduce preturi mai mici si un orar mai flexibil spre una dintre cele mai populare destinatii din Europa si spre un nod de tranzit important intercontinental.

Zbor Direct Start Frecventa
Iași - Barcelona 27 martie Marti, Duminica
Barcelona - Iași 27 martie Miercuri, Duminica

Orarul este valabil la momentul publicarii si poate fi modificat ulterior. Pentru orarul actualizat acceseaza pagina zborului direct.

Biletele de avion pentru noile rute sunt puse in vanzare si pot fi rezervate online cu preturi de la 99 euro/sens. Probabil preturile vor fi ajustate, cel putin pentru cursa catre Barcelona - care este operata si de Wizz, Fiumicino ramane deocamdata sub monopolul Blue Air.

Articole similare

Cele mai bune 20 destinatii turistice din Europa in 2023
Cele mai bune 20 destinatii turistice din Europa …
Traficul de pasageri pe aeroporturile din Romania in 2022 - crestere cu 87%
Traficul de pasageri pe aeroporturile din Romania…
Air Moldova anuleaza toate zborurile si biletele incepand cu 2 mai
Air Moldova anuleaza toate zborurile si biletele …
Visa Mastercard Paypal Apple Pay Google Pay
Toate drepturile rezervate © ZborDirect 2023