Blue Air reia zborurile directe din Bucuresti spre Bordeaux, Franta

Blue Air in Bucuresti Otopeni

Dupa o pauza mai mare de 2 ani Blue Air anunta despre relansarea zborului direct Bucuresti - Bordeaux. Conform datelor din sistemele globale de rezervari rutele cu escala spre Bordeaux au fost destul de solicitate chiar si in plina pandemie - ceea ce nu a putut trece neobservat de operatorul romanesc.

Cursa directa spre Bordeaux va fi operata de Blue Air conform programului de mai jos - pentru detalii acceseaza pagina zborului.

Zbor Direct Start Frecventa
0B Bucuresti - Bordeaux 23 iunie 2022 Luni, Joi
0B Bordeaux - Bucuresti 23 iunie 2022 Luni, Joi

Programul de zboruri este valabil la momentul publicarii si poate fi modificat ulterior. Pentru orarul actualizat accesati pagina zborului direct. Biletele pentru noile curse pot fi deja rezervate online iar preturile pornesc de la 49 euro/directie.

Cea mai buna oferta zbor direct dus-intors Bucuresti ⇄ Bordeaux
Blue Air Bucuresti 30 Iun 0B 167 Direct Blue Air Bordeaux 07 Iul 7 zile Direct de la €149 Verifica pretul

Bordeaux este un centru important de afaceri si are a sasea cea mai mare populatie metropolitana din Franta. Acesta este un centru regional major comercial, industrial si o destinatie atractiva atat pentru turisti cat si pentru expati.

Bucharest OTP
Bucharest OTP
Aeroportul International Henri Coanda din Bucuresti este cel mai mare aeroport international din Romania, situat in Otopeni, la 16,5 km (10,3 mi) n... Vezi detalii
Bordeaux BOD
Bordeaux BOD
Aeroportul Bordeaux – Mérignac (franceza: Aéroport de Bordeaux-Mérignac) este aeroportul international din Bordeaux, din sud-vestul Frantei. Acesta... Vezi detalii
Aboneaza-te sa fii la curent cu noutatile importante despre zboruri.