Blue Air va zbura direct din Bucuresti Otopeni spre Dusseldorf

Bucuresti - Dusseldorf cu Blue Air

Compania aeriana Blue Air lanseaza primul zbor direct low-cost din Bucuresti spre Dusseldorf, Germania. Noua ruta va fi operata incepand cu martie 2022 si aduce preturi incredibile de la 9 euro/segment.

Dusseldorf este unul dintre cele mai prospere orase germane si o destinatie populara printre calatorii din Romania. La momentul publicarii acestei stiri se zboara din Bucuresti spre Dusseldorf cu Eurowings si din Oradea cu Ryanair (Aeroportul Weeze NRN).

Noua cursa aeriana aduce un orar extensiv si preturi de aproape 3 ori mai mici. Zborurile vor fi operate incepand cu martie conform programului de mai jos. Programul de zboruri este valabil la momentul publicarii si poate fi modificat ulterior. Pentru orarul actualizat accesati pagina zborului direct.

Zbor Direct Start Frecventa
0B Bucuresti - Dusseldorf 27 martie  in afara de Marti si Sambata
0B Dusseldorf - Bucuresti 27 martie in afara de Marti si Sambata

Biletele pentru noile curse pot fi deja rezervate online iar preturile pornesc de la 9 euro/directie - adica foarte ieftin.

Cea mai buna oferta zbor direct dus-intors Bucuresti ⇄ Dusseldorf
Eurowings Bucuresti 27 Dec EW 9793 Direct Eurowings Dusseldorf 03 Ian 7 zile Direct de la €121 Verifica pretul
Bucharest OTP
Bucharest OTP
Aeroportul International Henri Coanda din Bucuresti este cel mai mare aeroport international din Romania, situat in Otopeni, la 16,5 km (10,3 mi) n... Vezi detalii
Dusseldorf DUS
Dusseldorf DUS
Aeroportul Düsseldorf (germana: Flughafen Düsseldorf) este aeroportul international din Düsseldorf, capitala statului german din Renania de Nord-We... Vezi detalii
Aboneaza-te sa fii la curent cu noutatile importante despre zboruri.