Blue Air va zbura direct din Cluj-Napoca spre Marea Neagra

In acest an companiile aeriene investesc in rute zboruri apropiate si interne spre destinatii "autentice de vacanta" in defavoarea marilor orase si destinatiilor urbane.

La fel face si cea mai mare companie romaneasca - Blue Air va relua zborurile directe spre Constanta si lanseaza o noua cursa spre una dintre cele mai populare destinatii de la Marea Neagra.

Burgas, Bulgaria

Acesta este al doilea zbor din Cluj spre Burgas, primul fiind cel anuntat de tanara companie Animawings (incepe mai devreme - pe 5 iunie). Preturile publicate de Blue Air  pornesc de la 29 euro, preturile Animawings - de la 50 euro. Nu poate decat se ne bucure concurenta companiilor aeriene - aceasta inseamna in primul rand preturi mai mici pentru pasageri.

Burgas este al doilea oras ca marime de pe coasta bulgara a Marii Negre din regiunea Traciei de Nord si al patrulea ca marime din Bulgaria. Este capitala provinciei Burgas si un important centru industrial, de transport, cultural si turistic. Este considerat ca fiind orasul cu cea mai inalta calitate a vietii din Bulgaria si o destinatie foarte populara atat printre turistii europeni cat si cei din regiunea noastra.

Locatia strategica a Burgasului este un alt motiv bun pentru a-ti stabili baza de vacanta la Mare Neagra. Unele dintre cele mai bune atractii din regiune se afla pe o raza de 35 - 50 km - statiunea Sunny Beach, orasele antice Nessebar si Sozopol, orasul balnear Pomorie.

Zborul direct Cluj - Burgas (BOJ) - Cluj cu Blue Air va fi operat incepand cu 20 iunie 2021, Miercuri si Duminica dimineata devreme pe aeronave de tip Boeing 737.

  • CLJ 05:00 → BOJ 06:10
  • BOJ 06:55 → CLJ 08:00
  • Distanta aeriana: 558 km
  • Durata medie de zbor: 1 ora 30 minute

Constanta

Cea mai buna oferta zbor direct dus-intors Cluj-Napoca ⇄ Constanta
Blue Air Cluj-Napoca 27 Iun 22 0B 3771 Direct Blue Air Constanta 04 Iul 22 7 zile Direct de la €155 Verifica pretul

Zboruri directe spre Constanta au mai fost operate anterior din Cluj si Oradea, aceasta ruta revine periodic in orarul mai multor aeroporturi din Romania in programul de vara. La momentul publicarii acestei stiri acesta este unicul zbor direct intern din Constanta in acest sezon, dar ne putem astepta la o revenire din partea companiei nationale - Tarom.

Zborul Cluj-Napoca - Constanta cu Blue Air va fi operat incepand cu 21 iunie 2021, Luni si Vineri pe aeronave de tip Boeing 737.

  • CLJ 13:25 → CND 14:30
  • CND 15:10  → CLJ 16:15
  • Distanta aeriana: 460 km
  • Durata medie de zbor: 1 ora 5 minute

Programul este valabil la momentul publicarii si se poate schimba ulterior. Accesati pagina zborului pentru a vedea orarul actualizat.

Informatii aeroporturi

Cluj-Napoca CLJ

Cluj-Napoca CLJ
Aeroportul International Avram Iancu Cluj este un aeroport care serveste orasul Cluj-Napoca, Romania. Cunoscut initial ca Aeroportul Someseni, este situat la 9 km (5,6 mi) la est de centrul orasului, in zona Someseni, care se afla acum in limitele... Vezi detalii
Cum ajung in oras
Companii aeriene
LO
H4
A2
0B
EL

Burgas BOJ
Burgas BOJ
Aeroportul Burgas (bulgara: Летище Бургас, romanizat: Letishte Burgas) este un aeroport international din sud-estul Bulgariei si al doilea aeroport... Vezi detalii
Constanta CND
Constanta CND
Aeroportul Mihail Kogalniceanu este situat in sud-estul Romaniei, in comuna Mihail Kogalniceanu, la 26 de kilometri (16 km) nord-nord-vest de Const... Vezi detalii