Blue Air va zbura direct din Iasi spre Dublin, Irlanda

Zbor direct nou Blue Air Iasi - Dublin

Compania aeriana Blue Air va lansa primul sau zbor direct din Iasi spre capitala Irlandei, incepand cu Decembrie 2021. Aceasta este a 2 ruta directa operata pe aceasta directie, Dublin fiind deja servit de operatorul HiSky de la mijlocul anului.

Lansarea a unui nou zbor pe acest segment vorbeste despre faptul ca Irlanda inregistreaza un volum de calatorii in crestere.

Diversificarea operatorilor va aduce frecvente mai mari si preturi mai mici pentru calatoriile intre Moldova si Irlanda. La momentul publicarii HiSky zboara Luni si Joi, Blue Air va adauga Miercuri si Duminica.

Zborul direct Blue Air Iasi - Dublin va fi operat conform programului de mai jos (acesta poate fi modificat ulterior). Distanta aeriana - 2 477 km, durata medie de zbor - 3 ore 50 minute.

Zbor Direct Start Frecventa Concurenti
0B Iasi - Dublin  19 Decembrie Miercuri, Duminica
20:00 - 21:50*
 HiSky
0B Dublin - Iasi  19 Decembrie Miercuri, Duminica
22:40 - 04:45*

*Orele sunt locale pentru fiecare aeroport. Pentru orarul actualizat accesati pagina zborului direct.

Biletele de avion pentru noul zbor direct sunt deja puse in vanzare online si pot fi rezervate cu preturi de la 59 euro/sens - un pret foarte bun pentru o cursa aeriana atat de lunga.

Cea mai buna oferta zbor direct dus-intors Iasi ⇄ Dublin
HiSky Europe Iasi 28 Oct 21 H4 243 Direct HiSky Europe Dublin 31 Oct 21 3 zile Direct de la €120 Verifica pretul
Iasi IAS
Iasi IAS
Aeroportul International Iasi este un aeroport situat in Iasi, Romania, la 8 km (5 mi) est de centrul orasului. Unul dintre cele mai vechi aeroport... Vezi detalii
Dublin DUB
Dublin DUB
Aeroportul Dublin (irlandez: Aerfort Bhaile Átha Cliath) este un aeroport international care deserveste Dublinul, capitala Irlandei. Acesta este op... Vezi detalii